To je to što me zanima!

Sjajan potez Cagliarija i Viola: Umirovit će Astorijev dres...

Fiorentina i Cagliari su pokazali svoju veličinu. Čelnici Fiorentine i Cagliarija nakon zajedničkog dogovora odlučili su povući Astorijev dres sa brojem 13 iz daljnje uporabe...
Vidi originalni članak

Nakon šokantnog nedjeljnog jutra u kojem je poput bombe odjeknula vijest o smrti Davidea Astorija, nogometni svijet je pokazao veliko srce. Nakon niza poruka podrške Astorijevoj obitelji od strane poznatih nogometnih djelatnika, te objave o mogućem posthumnom ugovoru za Astorijevu obitelj, Fiorentina i Cagliari su još jednom pokazali svoju veličinu.

Naime, oba kluba su odlučila umiroviti Astorijev dres.

Dres sa brojem 13 koji je koristio pokojni Davide Astori u Fiorentini i Cagliariju, od ove sezone više neće biti u uporabi. Tako su u utorak ujutro odlučili čelnici klubova u kojima je Astori ostavio najveći utisak.

Davide Astori (1987. - 2018.) Astori je imao slastičarnicu u Cagliariju, obožavao kazalište...

Podsjećamo, cijeli nogometni svijet je u nedjelju ujutro šokirala vijest o iznenadnoj smrti povremenog talijanskog reprezentativca te člana Fiorentine, Davidea Astorija. Nakon što se Astori nije pojavio na zakazanom zajedničkom doručku, djelatnici kluba su otišli u njegovu sobu te su tamo pronašli njegovo beživotno tijelo. Kao uzrok smrti se navodi srčani udar, no čekaju se još nalazi obdukcije koji bi trebali večeras ili najkasnije u srijedu ujutro biti predstavljeni javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MAMUNAMEGALO 06.03.2018.

    Naporni ste stim tipom

  • Joker123 06.03.2018.

    Svaka cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare