To je to što me zanima!

Sjajan potez Šibenika: Novac od ulaznica donira žrtvama požara

Veliki požar koji je devastirao zaleđe Vodice, posebice naselja Zaton i Raslinu, nanio je štetu tamošnjim stanovnicima, a šibenski nogometni klub pomoći će im
Vidi originalni članak

Nogometaši Šibenika i Rijeke otvorit će sezonu međusobnim ogledom na Šubićevcu ovu subotu od 21 sat (MAXSport 1), odmah nakon utakmice Osijeka i Gorice (19 sati). Klub iz Krešimirova grada odlučio je pomoći žrtvama požara koji je zahvatio zaleđe Vodica u srijedu.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako su obnavljali Šubićevac

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Uprava kluba je odlučila donirati zaradu od ulaznica za obnovu uništenih područja u požaru. Želimo humanom gestom pomoći ljudima nakon pretrpljene štete od iznenadnog požara", napisali su u klubu i dodali:

"Dođite svi na Šubićevac, zajedno možemo sve! Jedan grad, jedna obitelj!"

U prodaju je pušteno 2913 ulaznica za zapadnu i 150 ulaznica za istočnu tribinu, gdje će biti smještena Armada. Cijena je u pretprodaji bila 50 kuna, a na dan utakmice 70. Djeci do 14 godina slobodan je ulazak na stadion. Ulaznice se mogu kupiti i putem interneta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAKON BITKE S POŽARIMA Vatrogasci upozoravaju: 'Naša oprema je stara, a za 5000 kuna nosimo glavu u torbi'

- Momčad ima veliku motivaciju, ulazimo pozitivno u utakmicu i želimo uzeti bodove - rekao je novi trener Šibenčana Damir Čanadi.

Rijeka ne može računati na ozlijeđene Mitrovića, Galešića, Solana i Merkulova, ali u kadru je Alen Halilović, posljednje pojačanje.

- Prvo je kolo uvijek specifično, čeka nas zahtjevna utakmica. Očekujem momčad s gardom i da predstavimo Rijeku u najboljem mogućem svjetlu - rekao je trener bijelih Dragan Tadić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mentalist1 16.07.2022.

    Odlicno

  • picuskin 16.07.2022.

    Biti će gradilišta na prodaju

  • Zagreb 1976 16.07.2022.

    Bravo za Šibenik naš najbolji hrvatski klub sa juga

Komentiraj...
Vidi sve komentare