To je to što me zanima!

Sjajan start Cvitanića: Čak tri gola u dvije utakmice

Argentinac hrvatskih korijena koji konkurira za hrvatsku reprezentaciju opet je zabio. Ajax je uvjerljivo svladao Exscelsior 8-1 na pripremama
Vidi originalni članak

Potencijalni hrvatski reprezentativac Dario Cvitanić odlično se snašao u novom klubu Ajaxu i pokazao o kakvom se igraču radi.
U dvije pripremne utakmice zabio je tri gola i dokazao da će biti pojačanje za slavni nizozemski klub.
U novoj golijadi protiv Exscelsiora (8-1), argentinski Hrvat odigrao je vrlo dobro, a svoju predstavu okrunio drugim pogotkom za vodstvo Ajaxa 2-1 glavom. Još je imao nekoliko zapaženih akcija u kombinaciji sa Suarezom koji je bio dvostruki strijelac. Osim njih golove su još postigli Keneth Perez, Gabri i Vurnon Anita.
Nizozemci su tri pripremne utakmice bili zaista efikasni. Ukupno su zabili čak 20 golova. "Kopljanike" sad očekuje turneja po Engleskoj gdje ih očekuju malo teže utakmice.
Na početku kolovoza gostuju u Cardiffu, a potom ih čeka nastup na Emirates Cupu u Londonu na kojem će uz njih igrati Arsenal i Inter.
Isti protivnici susrest će se i na turniru u Amsterdamu 8. i 9 kolovoza gdje bi Cvitanića trebao gledati hrvatski izbornik Slaven Bilić.
Cvitanić se nameće odličnim igrama i nesumnjivo je da će biti veliko pojačanje ukoliko zaigra za reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ferenc16 25.07.2008.

    lijepo lijepo da ga bar mogu gledati već protiv Slovenije

  • fonto 25.07.2008.

    bas mi zao excelsiora,imam njihov dres

  • torcida_4ever 25.07.2008.

    hrvatska reprezentacija stvarno ima najbolje napadace..eduardo,cvitanic,petric,olic,klasnic!! odlicnooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare