To je to što me zanima!

Sjajan uspjeh: Dodig i Melo su prošli u polufinale US Opena!

Hrvatsko-brazilska kombinacija Ivan Dodig / Marcelo Melo, slavila je u četvrtfinalu US Opena protiv Berloqa i Mayera. Dodig i Melo slavili su u tri seta (3-6, 6-4, 6-2)
Vidi originalni članak

Sjajan uspjeh za Ivana Dodiga i Marcela Mela! Hrvatsko-brazilska kombinacija izborila je polufinale US Opena. I to drugu godinu zaredom. Dodig i Melo slavili su u četvrtfinalu protiv Carlosa Berloqa i Leonarda Mayera u tri seta (3-6, 6-4, 6-2).

Dodig i Melo, četvrti nositelji turnira, izgubili su prvi set. No u sljedeća dva pokazali su zašto ih smatraju favoritima iz prikrajka. Uigrana hrvatsko-brazilska kombinacija prošla je u polufinale turnira nakon nešto manje od dva sata igre. 

Sad ih čeka španjolska kombinacija, Marcel Granollersa i Marc Lopez. A u finalu? Još je možda prerano gledati, ali tamo će vjerojatno biti američka braća Bryan, koja su ih pobijedila u prošlogodišnjem finalu u Wimbledonu.

No prvo moraju proći Granollersa i Lopeza, kojima je ovo drugi polufinale na Grand Slamovima ove sezone. Oni su bili bolji od Alexandera Peye i Brune Soaresa, kombinacije koja je izbacila Dodiga i Mela u prošlogodišnjem polufinalu US Opena.

US open, parovi, četvrtfinale:

  • Dodig/Melo - Berloq/Mayer 3-6, 6-4, 6-2
Idi na 24sata

Komentari 16

  • centarfor 05.09.2014.

    Pa valjda zbog kladionice. Nakon predanog meča igra kao preporođen.

  • Lyoto 04.09.2014.

    pa zar nije on ozlijeden?? preda singl i odmah igra parove 3 seta preko 2 sata mec trajao, ako si ozlijeden za singl ne mozes ni parove igrati valjda

  • strmi007 04.09.2014.

    svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare