To je to što me zanima!

Sjajna gesta: Cristiano Ronaldo uljepšao je dan bolesnoj djeci

Cristiano Ronaldo još je jednom pokazao kakva je veličina od čovjeka. Dok čeka početak SP-a posjetio je djecu s teškoćama u razvoju u jednoj bolnici te im tako uljepšao dan...
Vidi originalni članak

Nogometaš Portugala Cristiano Ronaldo nastavlja oduševljavati javnost svojim potezima. No, ovoga puta to nije napravio na nogometnim terenima već u jednoj bolnici. 

Sjajni Portugalac se u ponedjeljak pridružio svojoj reprezentaciji koja se priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ali i za prijateljsku utakmicu protiv Alžira koja ih očekuje u četvrtak.

I dok čeka početak Svjetskog prvenstva Ronaldo ne prestaje oduševljavati javnost. Naime, on je posjetio jednu bolnicu kako bi barem na kratko donio sreću i veselje na lica djece s teškoćama u razvoju. 

Čim je ušao s vrata, djeca su ostala u čudu, a nakon toga im je Ronaldo podijelio svoje potpisane dresove, srdačno ih zagrlio te podijelio i par poljubaca. 

Moramo priznati kako je ovo uistinu sjajna gesta Portugalca koji je još jednom pokazao kako nije samo veliki igrač već da je i veliki čovjek. 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 07.06.2018.

    Uopće nije potrebno da ovaj čovjek po ne znam koji put, dokazuje svijetu kakva je dobričina, to smo vidjeli milijun puta i hvala mu na tome. On definitivno ne treba reklamu, osvojio je srca svih dobrih i poštenih ljudi diljem svijeta.... i dok puno njih i dalje pljuju po njemu, on dalje pomaže siromašnim i bolesnim ljudima... Ne samo dobričina, nego čovjek velikog srca. Pogledajte samo kako grli i ljubi ove bolesnike. Svaka čast. Treba i njega proglasiti svecem.

  • Joker123 07.06.2018.

    Ljudina, primjer svima, svaka cast po ko zna koji put pomoga je drugima

  • Iskrivljena antena 06.06.2018.

    Dokaz da služba i život izvan nje nisu isti u nogometu je arogantan i svi ga zaziru izvan nogometa je ljudina i čovjek za 10.

Komentiraj...
Vidi sve komentare