To je to što me zanima!

Sjajna Petra Martić: Došla na travu i isprašila 15. na svijetu

Petra je vrlo dobro provodila svoju taktiku s raznovrsnim servisima i skraćenim loptama, a Vandeweghe je imala puno griješila. Tenisačica iz Duća tako nastavlja s dobrim igrama na travi od prošle sezone...
Vidi originalni članak

Nakon prilično razočaravajućih nastupa na omiljenoj joj zemlji, Petra Martić vjerojatno nije došla s velikim očekivanjima na prvi turnir travnate sezone u Birminghamu.

Međutim, tamo je u prvom kolu iznenadila 15. tenisačicu svijeta, Amerikanku Coco Vandeweghe i nadvisila ju sa 6-3 i 6-2. Petra je vrlo dobro provodila svoju taktiku s raznovrsnim servisima i skraćenim loptama, a Vandeweghe je imala puno griješila. Tenisačica iz Duća tako nastavlja s dobrim igrama na travi od prošle sezone, kada je bila u osmini finala Wimbledona.

U drugom kolu Petra ide na nezgodnu Rumunjku Mihaelu Buzarnescu. Svoj nastup u Birminghamu okončala je Donna Vekić, koja je poražena u tri seta od Ukrajinke Eline Svitoline sa 6-1, 3-6 i 6-1.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • libeluli 19.06.2018.

    "nije imala puno griješila nego je imala puno grešaka" samo iaspravak

  • Pog. Ing. Živojin Mirić 19.06.2018.

    Bravo Petra, a evo i Borna trenutno "praši" trećeg tenisača svijeta Zvereva u Halleu! Mektić i Škugor prošli dalje u parovima, čeka se još Dodig.

Komentiraj...
Vidi sve komentare