To je to što me zanima!

Rebića boli vrat i nije trenirao, Vrsaljko odradio puni trening!

Šime Vrsaljko normalno je trenirao dan uoči utakmice protiv Engleske. Trening je propustio Ante Rebić, kojeg boli vrat pa je pošteđen, ali trebao bi biti spreman za utakmicu protiv Engleza
Vidi originalni članak

Na zadnjem treningu uoči Engleske u srijedu u polufinalu SP-a, Zlatko Dalić imao je sve igrače osim Ante Rebića, koji je pošteđen zbog manjih problema s vratom, ali nije upitan za utakmicu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Sjajna vijest je da je Šime Vrsaljko, koji je zbog problema s koljenom tražio zamjenu na utakmici protiv Rusije, normalno odradio trening. Nije se vidjelo na Šimi da ga nešto muči i mogao bi biti spreman za Engleze.

Ako Zlatko Dalić procijeni da Šime nije na sto posto, a mora biti jer ulog je finale SP-a, ima dvije varijante.

Prva je da upada Vedran Ćorluka, dokapetan, koji ne bi preselio na desni bok, već ušao u srce obrane. Domagoj Vida, koji je puno puta igrao beka, otišao bi desno.

Druga varijanta je da izbornik ne dira par centralnih braniča i umjesto 'rošada' jednostavno zamijeni igrača za igrača, Tin Jedvaj umjesto Šime Vrsaljka.

VIDI OVO: 13 bizarnih stvari koje nisi znao o Engleskoj!

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 18

  • EmanuellMancy 11.07.2018.

    dobit ćemo Engleze nisu oni bas na nivou nekom većem. imaju i oni grešaka u obrani. sjetite se Belgije kako su izgubili. primili su gol bezveze a Šveđane dobili na penale.

  • EmanuellMancy 11.07.2018.

    jedvaj daj molim te

  • Aaaaaaaaaa_1 11.07.2018.

    Rebiću nemoj da mi tebe išta boli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare