To je to što me zanima!

Sjajne vijesti za Niku Kovača! Borussia kiksala, Bayern na -3

Momčad iz Dortmunda je u drugi dio sezone ušla s velikom zalihom bodova ispred Bayerna i Nike Kovača, no kolo po kolo i ta se prednost topila te se spustila na minus tri....
Vidi originalni članak

Vodeći sastav njemačkog nogometnog prvenstva Borussia iz Dortmunda kiksao je u 22. kolu odigravši samo 0-0 na gostovanju kod posljednjeg Nürnberga

Momčad iz Dortmunda je u drugi dio sezone ušla s velikom zalihom bodova ispred Bayerna i Nike Kovača, no kolo po kolo i ta se prednost topila te se spustila na minus tri. Ovo im je treći remi zaredom, a Eintracht i Hoffenheim su im još uspjeli uzeti bod.

Razlog njihove slabe forme u posljednje vrijeme je sigurno kratka klupa i ozljeda kapetana Marca Reusa koji je igrao kao preporođen ove sezone, no ozlijedio se nedavno i tako velike muke zadao svojoj momčadi jer zamjene za njega nema. Rezultat toga je poraz od Tottenhama 3-0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ispadanje iz kupa od Werdera kao i tri kiksa zaredom u Bundesligi.

Prednost Borussije ispred drugoplasiranog prvaka Bayerna sada iznosi tri boda, sastav iz Dortmunda ima 51 boda, a momčad iz Münchena 48.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 19.02.2019.

    Kako se prednost Borussie može spustiti na -3, valjda na samo +3

  • Joker123 19.02.2019.

    Volia bi da Borussia osvoji

  • Space Burek 19.02.2019.

    Ako Bayern prode Liverpool u ligi prvaka onda BvB ima sansu za naslov u Bundes ligi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare