To je to što me zanima!

Sjajni Cazorla i debi Čecha za prvi trofej Arsenala ove godine

'Topnici' su u Singapuru svladali Everton 3-1 i tako osvojili 'Barclays Asia Trophy'. Na golu Arsenala debitirao je Petr Čech, koji je imao nekoliko fantastičnih obrana
Vidi originalni članak

Momčad Arsenala pobjednički je krenula u sezonu koja praktički još nije ni počela. 'Topnici' su na nacionalnom stadionu u Singapuru svladali Everton 3-1 i tako osvojili 'Barclays Asia Trophy'. 

Vodstvo je za momčad iz Londona donio Theo Walcott u 22. minuti na sjajno proigravanje igrača utakmice Santija Cazorle, koji je pak zabio u 58. minuti. Strijelac za momčad Arsena Wengera bio je i Mesut Özil, a jedini gol za Everton zabio je Ross Barkley u 76. minuti, kada je pitanje pobjednika praktički bilo riješeno. 

Na golu Arsenala debitirao je Petr Čech, koji je imao nekoliko fantastičnih obrana i samo potvrdio da će biti veliko pojačanje za 'topnike'. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Lucky Strike 7 19.07.2015.

    smiješan turnir smiješna ekipa,ako im Girourd ostane prva špica mogu samo sanjati naslov

  • AnteG 19.07.2015.

    svaka čast Cazorla! I drago mi je što je Arsenal konačno nešto osvojio! Slavite momci! Feštajte! Jer tako rijetko osvajate titule! :D Feštajte ko da vam je zadnji trofej ove godine!

  • piksa123 18.07.2015.

    fuckas ti singapurske trofeje od ovih bitnih nisu godinama vidjeli nijedan

Komentiraj...
Vidi sve komentare