To je to što me zanima!

Sjajni Filip Zubčić pobijedio je dvaput u FIS superveleslalomu

Hrvatski skijaši odličnim su nastupima u superveleslalomima u Copper Mountainu u Sjedinjenim Državama najavili sjevernoameričku turneju u Svjetskom kupu. U četiri utrke triput su slavili naši predstavnici
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić (25) sjajno je najavio predstojeću sjevernoameričku turneju u Svjetskom kupu.

Zagrepčanin je u srijedu pobijedio u dvama utrkama superveleslaloma u američkom Copper Mountain Resortu u jakoj međunarodnoj konkurenciji, javlja Hrvatski skijaški savez.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zubo je u prvoj utrci pobijedio ispred Švicarca Gina Cavietzela s pet stotinki razlike te Amerikanca Samuela Dupratta, dok je u drugoj Cavietzel zakasnio 25 stotinki na drugom mjestu, a trećeplasirani Slovak Matej Prielozny 39 stotinki.

Do pobjede je u superveleslalomu u Copper Mountainu došla i Andrea Komšić (22). Skijašica rodom iz Kiseljaka iza sebe ostavila je Amerikanke Sarah Rowe (+0,25) i Storm Klomhaus (+0,27). Drugu utrku završila je na četvrtom mjestu.

Svjetski kup u muškoj konkurenciji nastavlja se u Beaver Creeku superveleslalomom (petak), spustom (subota) te veleslalomom (nedjelja), dok djevojke u Lake Louiseu u Kanadi u petak i subotu očekuju spustovi, a u nedjelju superveleslalom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare