To je to što me zanima!

Juranović zabio prvijenac s 20 metara, asistirao i izbacio Ajax!

Nakon 0-0 u prvoj utakmici, Union Berlin je na svome terenu pobijedio Ajax 3-1 i izbacio ga iz šesnaestine finala Europske lige. Igrač utakmice bio je maestralni Josip Juranović
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Josip Juranović živi najljepše dane karijere. Prije dva mjeseca s Hrvatskom je osvojio broncu na svjetskom prvenstvu pa si osigurao transfer u bundesligaša Union Berlin za devet milijuna eura.

U vrlo kratkom roku postao je neizostavni kotačić prvog sastava momčadi koja je najveća senzacija Bundeslige. Bore se za naslov prvaka, imaju 43 boda kao i prvoplasirani Bayern München, a sada su na krilima hrvatskog reprezentativca izbacili Ajax!

Nakon 0-0 u prvoj utakmici, Union Berlin je pobijedio Ajax 3-1 u šesnaestini finala Europske lige. Nijemci su poveli u 20. minuti golom Knochea iz penala, a onda je na scenu stupio Jura. Prvo je u 44. minuti pucao lijevom nogom s 20 metara, lopta je prošla ispod ruke golmanu Rulliju i zakoprcala se u mreži. Bio mu je to prvi gol u novom klubu.

Gol pogledajte OVDJE

Kudus je u 47. minuti smanjio na 2-1, da bi tri minute kasnije hrvatski reprezentativac asistirao iz kornera Doekhiju za 3-1. Bila mu je to već treća asistencija otkako je stigao u Union.

Video pogledajte OVDJE 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Kristine Crotty 24.02.2023.

    Ako želite dodatno zaraditi svaki mjesec... Ne tražite dalje! Ovo je sjajna prilika za svakoga da zaradi od 8000 € do 12000 € mjesečno radeći u slobodno vrijeme naa kućnom računalu ... Ja to radim 2 mjeseca i prošli mjesec sam zaradio svoju prvu plaću! Više informacija o ovoj stranici.... ...........................>>>>>>>>>>>>>>> O­­­r­dC­­­a­­­­s­h.CO M

  • 24.02.2023.

    Bravo Jura, Hajdukovac naš 😍

  • doktor za komentare 24.02.2023.

    Klasika. Veliki broj igraca, posebice Hrvata, prodise i proigra tek kad ode iz Hajduka. Nevjerovatno je koliko toksicna atmosfera uzima svoj danak..

Komentiraj...
Vidi sve komentare