To je to što me zanima!

Murray nakon šest sati igre preokrenuo protiv Kokkinakisa, meč završio u 4 sata u noći!

Borba je trajala čak pet sati i 45 minuta, Australac je imao 2-0 u setovima i break u trećem, ali 35-godišnji Murray je pobijedio. U trećem će kolu igrati protiv Španjolca Roberrta Bautista-Aguta (25. ATP)
Vidi originalni članak

Britanski tenisač Andy Murray (66. ATP) plasirao se u treće kolo Australian Opena nakon što je senzacionalno pobijedio Australca Thanasija Kokkinakisa (159. ATP)  4-6, 6-7, 7-6, 6-3, 7-5 u meču za povijest. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Borba je trajala čak pet sati i 45 minuta, a završili su u četiri ujutro po lokalnom vremenu. 

Britancu koji će u svibnju napuniti 36 godina divi se cijeli svijet te svojim igrama ne prestaje oduševljavati sve ljubitelje tenisa. 
Kokkinakis je očekivano dobro počeo meč i prvi set je dobio bez većih  problema. U drugom setu smo vidjeli veliku borbu, a na kraju je Kokkinakis udvostručio vodstvo nakon bolje igre u tie-breaku.

Identično je bilo i u trećem setu, kada je Australac imao break, ali Murray je tu pokazao karakter te uspio slaviti u tie-breaku i vratiti se u život. Britanac je dobio vjetar u leđa te je u četvrtom setu uvjerljivo slavio nakon čega se igrao odlučujući peti. 

U trećem kolu Australian Opena Murray će igrati protiv Španjolca Roberrta Bautista-Aguta (25. ATP).

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Nameless 19.01.2023.

    Velik pehist, da nije igrao u eri 3 najveća, naosvajao bi se puno više naslova. A "umirovili" ga kolege ovdje prije par god. ako se sjećate one video poruke 😌

  • ,.youtube. 19.01.2023.

    a drago mi je zbog njega, kao u dobre stare dane :)

  • VolbeatDbv 19.01.2023.

    Svaka čast Andy

Komentiraj...
Vidi sve komentare