To je to što me zanima!

Sjajni Šarić predvodio Sixerse, Bender i Zubac upisali poraze

Na NBA parketima u večerašnjim dvobojima nastupila su trojica hrvatskih košarkaša, a najbolji učinak imao je Dario Šarić čija je Philadelphia došla do šeste pobjede zaredom...
Vidi originalni članak

Košarkaši Philadelphije došli su do svoje 43. pobjede u sezoni i sedme zaredom, pobjedom nad Denver Nuggetsima (123-104). Te se sa tom pobjedom nalaze na četvrtom mjestu Istočne konferencije.

Sixerse su predvodili Dario Šarić sa 20 postignutih koševa uz šut 7/14 te 3 asistencije i 6 skokova, Joel Embiid  sa 20 koševa i 13 skokova i J.J Redick sa 19 koševa. Nakon 4 mjeseca odsustva, u redove Phile vratio se prvi pick sa prošlogodišnjeg drafta koji je bio odsutan zbog ozljede ramena zbog koje se dugo mučio sa pravom formom šutom.

Za 14 minuta igre postigao je solidnih 10 koševa i 8 asistencija. Najbolji u redovima Nuggetsa bio je Willy Barton sa 25 koševa. Nuggetsi su trenutno u lovu na playoff te se nalaze na devetom mjestu Zapadne konferencije iza Minnesote. 

Boston Celticsi nisu imali previše problema sa posljednjeplasiranom ekipom na zapadu, Phoenix Sunsima. Iako su i dalje lišeni usluga najboljeg igrača Irvinga, došli su do vrlo lagane pobjede rezultatom 112-104,

Najbolji u redovima Celticsa bio je sjajni rookie Jayson Tatum sa 23 koša. Najbolji kod domaćina je bio Josh Jackson sa također 23 postignuta poena. Hrvatski reprezentativac Dragan Bender opet je započeo u početnoj petorci Sunsa, te je za 33 minute provedene na parketu postigao 3 koša uz 10 skokova. 

U Detroitu su svoj susret odigrali Pistonsi i Lakersi u kojem su domaćini koji su u lovu na playoff stigli do pobjede (112-106). Najbolji u redovima pobjednika bio je Reggie Jackson sa 20 koševa dok je u Lakersima najbolji bio Julius Randle sa 23 koša i 11 skokova te je ove godine definitivno jedan od njihovih najboljih igrača.

Ivica Zubac igrao je za poražene samo 8 minuta te je za to vrijeme uspio ostvariti 7 koševa i 4 skoka.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 27.03.2018.

    toronto najjači na istoku

  • mur95_1 27.03.2018.

    Vratio se Fulz sa par glupih pogrešaka i airballova što je i normalno nakon ovakve stanke,a opet je bio vrlo blizu double-double učinka.Ako ga uspiju do kraja oporaviti i uigrati za playoff,sa Simmonsom i Embidom uz pomoć Šarića i ostalih,mogli bi bit tvrd orah za sve,pogotovo ako se nekako dokopaju 4.mjesta. S tim da sljedeće godine imaju lakersov i svoj pik prve runde tako da bi mogli složiti ozbiljnu momčad kroz 2-3 sezone,čak i za naslov.

  • BiTcH_pLeAsE1 27.03.2018.

    Disli su. Do 7 pobjede zaredom 43. u sezoni I nisu se izjednacili s Clevelandom na 3 mjestu istoka. Molim ne pisite lazne informacije. Hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare