To je to što me zanima!

Sjajni Spursi u 2. poluvremenu preokrenuli 0-2 kod Arsenala!

Nakon 27. minuta Arsenal je vodio 2-0! A onda je krenuo preokret za prvu pobjedu Tottenhama kod 'topnika' od davne 1993. godine. Zabili su Bale, Vaart i Kaboul...
Vidi originalni članak

Kakva utakmica na Emiratesu, spektakl u derbiju 14. kola Premiershipa! Arsenal je na poluvremenu vodio 2-0, ali nevjerojatan preokret Tottenhama u nastavku za 3-2 pobjedu! Prvu Spursa na stadionu 'topnika' od davne 1993. godine. 

Arsenal je imao idealnu priliku da s tri nova boda dođe na vrh ljestvice. I sjajno su krenuli. Nakon 27 minuta vodili su 2-0, zabili su Nasri i Chamakh, a onda je krenulo. U tri poteza je lopta došla na drugi kraj terena, a 'brzi vlak' zvan Gareth Bale je protutnjao kraj Arsenalove obrane i zabio u suprotni kutu 50.' Samo 15-ak minuta kasnije Fabregas je u zidu previsoko dignuo ruku nakon 'slobodnjaka'. Nisu se previše bunili na sučevu odluku, a Van der Vaart je izjednačio. Arsenal je promašio dvije sjajne prilike, a onda je Kaboul zabio glavom nakon slobodnog udarca i centaršuta Nizozemca samo četiri minute prije kraja. 

Luka Modrić je odigrao solidnu utakmicu uz jedan opasan udarac sa 20-ak metara. Ćorluka je bio na klupi, a Pletikosa i Kranjčar na tribini. Pobjedom su Spursi skočili na peto mjesto ljestvice i nakon nove pobjede nad velikim protivnikom (Inter, Arsenal) dokazali da imaju kapaciteta za najveće stvari.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • user_54241 20.11.2010.

    tovari dalmatinski nemožete purgere ni u Engleskoj smislit...

  • Frank Ribery 20.11.2010.

    Najace mi je bilo kad je Wenger tresnuo bocu u pod,svi su ga u cudu gledali ..,lik je puko na trenutak ..

  • prviuredu 20.11.2010.

    jesi se posracko moj golupcicu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare