To je to što me zanima!

Sjećanje na Ćustića: Danas je trebao proslaviti 33. rođendan

Njegov veliki prijatelj, reprezentativni čuvar mreže Danijel Subašić na svakoj utakmici ispod dresa nosi majicu s njegovim likom i tekstom 'Forever, Hrvoje Ćustić'
Vidi originalni članak

Danas je 33 godine trebao napuniti Hrvoje Ćustić, tragično preminuli nogometaš Zadra. Najveća tragedija u našoj nogometnoj povijesti ugasila je 3. travnja 2008. jedan mladi život. Ćustić je imao samo 24 godine...

Poslije jednog duela u utakmici Zadra i Cibalije, Hrvoje je u punoj brzini izbačen iz ravnoteže, a potom se zabio glavom u betonski zid. Zid koji je bio nedovoljno udaljen od aut-linije.

Unatoč brzoj liječničkoj reakciji, s teškim je ozljedama prevezen u bolnicu, no nažalost spasa mu nije bilo, srce i mozak su mu se ugasili. 

Hrvoje je u svojoj karijeri imao deset nastupa za mladu reprezentaciju Hrvatske te 84 utakmice u 1. HNL za Zadar i Zagreb. Morao je platiti životom kako bi se svi klubovi počeli pridržavati osnovnih sigurnosnih pravila.

Kobni zid na Stanovima vrlo je brzo uklonjen, a Hrvoje Ćustić je od navijača Zadra dobio spomen ploču na kojoj piše: 'Zauvik pamtit će ti ime'.

Njegov veliki prijatelj, reprezentativni čuvar mreže Danijel Subašić na svakoj utakmici ispod dresa nosi majicu s njegovim likom i tekstom 'Forever, Hrvoje Ćustić'.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dudlac111 21.10.2016.

    Ko im je dao tad licencu trebalo ga je u zatvor otjerati

  • Dalmacija u srcu 21.10.2016.

    Zašto nitko u HNS-u nije odgovarao za ovu smrt? Zašto?

  • world 2 21.10.2016.

    Zar je već toliko godina prošlo? Tragedija.....tužno, na koji način ode jedan mladi život :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare