To je to što me zanima!

Sjećate li se Filhove Yasmine? Sad je udana za MMA borca...

Čini se kako je Filhov povratak u Zagreb izgledan, no ne i za njegovu bivšu djevojku i majku sina Noe, Yasmine. Ona je okrenula novu stranicu u životu, danas je supruga MMA borca Eryka Andersa
Vidi originalni članak

Sammirov povratak još je na razini kuloarskih priča. Ne mogu reći ništa konkretno. Uprava će na kraju donijeti odluku, nećemo srljati u problematične akvizicije, rekao nam je jučer predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Bivši reprezentativac Hrvatske uživa u kineskom luksuzu gdje je član JS Suninga. Čini se kako mu Zagreb jako nedostaje pa bi uskoro mogao ponovo obući 'modri' dres.

Čini se kako je Filhov povratak u Zagreb izgledan, no ne i za njegovu bivšu djevojku i majku sina Noe, Yasmine.

Yasmine je okrenula novu životnu stranicu i danas je supruga MMA borca Eryka Andersa. Pored bračnih obveza i brige oko djeteta, stigne se posvetiti i redovnoj tjelovježbi.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Davormmm 18.01.2017.

    Potrošio bih ju kao seljak poticaje

  • DT2311 18.01.2017.

    Koliko sam primijetio današnje žene koje se provlače po portalima imaju veće guzice nego muškarci. Nekada kad bi vidio donje rublje koje se suši na štriku znao bi čije su čije gače, a danas bi stao i dobro razmislio. Meni se nikako ne sviđa niti jedna žena koja je u bokovima šira od mene (imam 82 kg na 182 cm) to me ne privlači niti najmanje, a ova mi tako izgleda pakšu joj je kao tv od 102 cm. Može se slikati koliko hoće ali joj guzica jednostavno ne stane u kadar.

  • realan123 18.01.2017.

    a nis Sammire kaj si deral deral si al ne brini ima u Zagrebu sponzorusa kolko hoces

Komentiraj...
Vidi sve komentare