To je to što me zanima!

Sjećate li se kada su Riječani zadnji put izgubili tri u nizu?

Porazom protiv grčkog sastava Rijeka je upisala treći poraz u nizu. Zvuči nevjerojatno, jelda? Pogotovo za momčad koja je prošlu sezonu završila sa samo dva poraza i izgledala sjajno
Vidi originalni članak

Kriza u momčadi Matjaža Keka! Rezultatska, naravno. Igrački je to dobro kao što smo mogli vidjeti i sinoć protiv Olympiacosa. Rijeka je nesretno izgubila na gostovanju u Pireju 2-1 golom u trećoj minuti sudačke nadoknade. Nogometaši s Rujevice odradili su više-manje sve zacrtane taktičke planove, ali su primili gol u zadnjim trenucima i gorkog okusa napustili Karaiskakis.

Porazom protiv grčkog sastava Rijeka je upisala treći poraz u nizu. Zvuči nevjerojatno, jelda? Pogotovo za momčad koja je prošlu sezonu završila sa samo dva poraza i izgledala sjajno.

Sve je krenulo s Osijekom, koji je na svojem Gradskom vrtu 7. kolovoza pobijedio 1-0, a strijelac je bio Borna Barišić iz penala. Zatim je na Rujevicu stigao Dinamo i očitao nogometnu lekciju aktualnom prvaku te slavio 2-0 golovima Juniora Fernandesa. Sinoć je Rijeka izgubila od Olympiacosa i upisala treći poraz u nizu.

A kada se to dogodilo posljednji put? U studenom 2010. godine. Riječani su tada izgubili tri utakmice u samo sedam dana, a prvu kod kuće protiv Intera, koji je pobijedio 2-0. Golove su zabili Stjepan Babić i Arber Abilaliaj. Zatim su gostovali kod Varaždina i izgubili 2-1. Došli su u vodstvo preko Hrvoja Štroka, ali izgubili golovima Josipa Brezovca i Roberta Punčeca.

Treći poraz u nizu nanio im je Zadar. Bilo je 1-0, a jedini gol zabio je Ivan Santini.

Rijeka iduću utakmicu dočekuje Lokomotivu i može prekinuti loš niz. Nakon 'lokosa' slijedi uzvrat s Olympiacosom.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Tigar 74 17.08.2017.

    Ne znam koji je uopće cilj ovog članka?! Ima li uopće smisla usporedba, čemu to? Pa drugi je raspored,drugi igrači, druge okolnosti... Oduvijek mi je bilo apsurdno od strane komentatora na utakmici i medija uoči neke vażne utakmice spominjanje rezultata unatrag 20,30, pa i pedeset godina i stvaranje nekakve statistike na osnovu toga. Ostavite prošlost tamo gdje joj je i mjesto! SAD i ovdje smo tu, i samo je to važno!

  • ojhrvatskamati 17.08.2017.

    Ne kuzim zas je cudno da neka ekipa npr Rijeka, nekada izgubi 3 zaredom?

  • medenii 17.08.2017.

    i zamisli sad da imaju za vikend gostovanje na poljudu (moglo se dogoditi) i izgube i 4 u nizu! zabrinjavajuce bi bilo da izgube od intera istre i rudesa...dobro je ovaj NIKE napisao, da dobe olympiakos 1-0 nitko vise ne pita uopce za sve poraze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare