To je to što me zanima!

Sjećate se klinaca kojima su Srbi zviždali? Osvojili su zlato na SP

Nisu obraćali pozornost na ono što se događalo na tribinama. I kao da im je cijelo okruženje dalo dodatnu snagu. Razmontirali su sve suparnike na Svjetskom prvenstvu i stavili zlato oko vrata
Vidi originalni članak

Hrvatska muška hokejaška reprezentacija do 20 godina na ledu pobijedila je Belgiju 4-2 u zadnjem krugu Svjetskog prvenstva divizije II B u Beogradu i tako dodatno potvrdila zlatnu medalju!

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje naših hokejaša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naši mladi hokejaši zlato su osvojili u prijašnjoj utakmici protiv Islanda koje su razbili 7-2. A kako u sistemu svatko igra sa svakim, hrvatski hokejaši rasterećeno su završili posao protiv Belgijaca te izborili promociju u viši rang, diviziju II A.

Golove su zabili Dimitrijević, Jurić, Bebek i Idžan dok su na putu do zlata još pali vršnjaci iz Nizozemske (4-2) i Srbije (3-1).

Upravo su zbog utakmice sa Srbijom u utorak dospjeli u središte zbivanja. Tada se pisalo o sramotnom ponašanju publike u Ledenoj dvorani Pionir u Beogradu.

Naime, nakon susreta publika je izviždala Lijepu našu, izviždala je mladiće rođene 2002. godine koji to nisu zaslužili. Oni su došli u Beograd samo i isključivo kako bi igrali hokej. 

SP U HOKEJU VIDEO Skandalozno ponašanje u Beogradu! Izviždali Lijepu našu pred mladićima od 20 godina

Takvo skandalozno ponašanje nije ni najmanje dirnulo naše mlade hokejaše. Štoviše, pjevali su himnu u sav glas ne obraćajući pozornost na ono što se događalo na tribinama. I kao da im je cijelo okruženje dalo dodatnu snagu.

Razmontirali su sve suparnike do kraja i zasluženo stavili zlatno odličje oko vrata.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Marijana(lioness) 18.09.2022.

    Al bitno je staviti u naslov da su im srbi zvizdali

  • jamesbond7777 18.09.2022.

    👏👏👏👏👏🙄🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷Too

  • 18.09.2022.

    Bravo mladosti. Upornost donosi sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare