To je to što me zanima!

Sjećate se Wilsona, Dinamovog promašaja? Šokirao je velikana

DANAS GA SLAVE Braga je jučer pobijedila veliki Sporting u Lisabonu, a gol odluke dao je Wilson Eduardo. Isti onaj igrač koji je stigao u Dinamo kao veliko pojačanje, da bi poslije pola godine napustio Zagreb
Vidi originalni članak

Iako je u Dinamu proveo tek nešto više od pet mjeseci, Portugalac Wilson Eduardo (26) uspio je ostaviti trag u Zagrebu. Najviše ga se pamti po promašajima u Glasgowu protiv Celtica iz listopada 2014. gdje su 'modri' nezasluženo poraženi 1-0. Wilson je imao nekoliko dobrih prilika, ali sve ih je uspio upropastiti.

Doveden kao 'kapitalac' iz portugalskog Sportinga, ovaj ofenzivac trebao je donijeti Dinamu dimenziju više, ali već u siječnju 2015. poslan je u nizozemski ADO Den Haag te je odmah pao u zaborav.

VIDEO

Danas je u portugalskoj Bragi gdje se bori za minutažu, a baš je sinoć uspio svojim golom srušiti veliki Sporting u Lisabonu (0-1), klub koji ga je profesionalno podigao.

Ovim je potezom vrlo vjerojatno izgasio svaku nadu lisabonskog velikana oko borbe za naslov prvaka Portugala budući da trenutno zaostaju čak osam bodova za vodećom Benficom.

Inače, Wilson je stariji brat u europskim okvirima puno poznatijeg Joao Marija, veznjaka portugalske reprezentacije te milanskog Intera.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Dalmacija u srcu 19.12.2016.

    GNK bi i Messia uništia, kada se sitim da su oni rekli Rivalu da nije dobar za njih, da oni imaju Kljunu u vezi.

  • henriquez 19.12.2016.

    panjina i to velika

  • bulldogzg 19.12.2016.

    Sjecam ga se :) , dosao je iz Sportinga na posudbu u Dinamo , vrijednost na transfermarktu mu je bila 5-6mil eur pa je bio jedan od skupljih igraca Dinama uopce , ali podbacio je za tih 6mj posudbe pa ga Dinamo nije otkupio. PS ovo je inace brat od europskog prvaka i Interovog igraca Joao Marija :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare