To je to što me zanima!

"Skakač s votkom" ušao u povijest skokom preko 240

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivan Uhov, ruski skakač u vis, preskočio je 240 centimetara na mitingu u Ateni, a u svijetu je postao poznat u Lausanni, gdje je skakao pijan
Vidi originalni članak

Ruski skakač u vis Ivan Uhov na dvoranskom atletskom mitingu u Ateni u srijedu je preskočio 240 centimetara. Na taj način Rus je postao šesti skakač u povijesti s preskočenih 240 centimetara. Riječ je o istom onom Uhovu koji je prošlog ljeta na Grand Prix mitingu u Lausanni skakao potpuno pijan te tako priredio pravi šou gledateljima, a video njegova skoka je tjednima zabavljao posjetitelje na internetskim portalima. Uhov se tada za skok pripremao uz votku i Red Bull, no očito je pretjerao s omjerom votke u koktelu te se pošteno napio.
- Svi skakači u vis najčešće tijekom natjecanja piju Red Bull. U Lausanni sam se šokirao kad sam vidio da jedan od njih s Red Bullom pije i votku - rekao je tada švedski sudac koji je bio uz tartan stazu na ovom mitingu.
Uhov je od tog mitinga došao sebi, otrijeznio se, ostavio se votke, no Red Bull je izgleda ostao njegov izbor. Do srijede njegov najbolji rezultat bio je 239, a s preskočenih 240 centimetara pridružio se velikanima u dvorani Sotomayoru (243), Thranhardtu (242), Sjöbergu (241), Holmu i Conwayu (240). Ivan Uhov tako se na najbolji mogući način ispričao svojim navijačima i dokazao da je 'skok s votkom' bio samo izoliran slučaj, no konačno ima razloga popiti koju votku više.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mateo4x4 08.03.2009.

    da,da ivona83, ali sama votka ti daje pogon na 4x4 :D

  • user_32176 01.03.2009.

    votkinho

  • brko1 26.02.2009.

    Bravo care!

Komentiraj...
Vidi sve komentare