To je to što me zanima!

Skandal kod Španjolaca: Dobio otkaz jer je pobijedio 25 razlike

Suparnik se mora poštovati i to je ono u što želimo vjerovati i što želimo promovirati. Poslije utakmice donijeli smo odluku da treneru uručimo otkaz, stoji u priopćenju kluba koji je pobijedio 25-0
Vidi originalni članak

U utakmici španjolskih Seranosa i Benicalapa u uzrastu do 11 godina, Seranos je pobijedio 25-0. Rezultat je odjeknuo tamošnjim medijima, ali još više začula se vijest da je trener pobjedničke momčadi dobio otkaz.

- Suparnik se mora poštovati i to je ono u što želimo vjerovati i što želimo promovirati. Poslije utakmice donijeli smo odluku da treneru uručimo otkaz - piše u službenom priopćenju kluba.

Sve to otišlo je poprilično daleko, čak toliko da se javio odvjetnik potjeranog trenera, Pablo Alcaide.

- Ni u jednom trenutku nije poticao igrače da zabijaju nove golove. Dapače, nastojao je suzdržati ih u istom - tvrdi on uz napomenu kako nije bilo niti govora o ponižavanju protivnika.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • marac1996 16.06.2017.

    nepostovanje bi pokazao tek kad bi se poceo zajebavat i pustat drugoj ekipi

  • mikiipb 16.06.2017.

    Veće poniženje bi bilo da mogu im zabiti i 100,a stati na 1!I onda ih cimat,zaje....,.....!Ovako su klinci pokazali da znaju,mogu,žele i da su bolji!Moraš paziti na protivnika,a zanemaruješ svoje klince!Kako blesavo!

  • donMario7 16.06.2017.

    Prica se o jedanaestogodisnjoj djeci.... tko ce njih zaustavit da zabiju i 30? Pa to je nemoguca stvar... sjecam se jednom prilikom, igrali smo za juniore i suigrac je zabio za 14 0 i isao slaviti gol, naravno nitko ga nije pratio, a ovdje se prica djeci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare