To je to što me zanima!

Skandal na dodjeli: Osvojila si Zlatnu loptu, znaš li tverkati?

Ada Hegerberg dobitnica je prve Zlatne lopte za nogometašice, no kad je stigla po zasluženu nagradu, DJ Martin Solveig ponio se šovinistički i seksistički te ju zatražio da - tverka! Ada je sa zgražanjem odbila
Vidi originalni članak

Martin Picandet ili umjetnički Martin Solveig, dobio je na dodjeli Zlatne lopte u Parizu i svojih pet minuta. Francuski DJ, slabo znan izvan granica svoje domovine, odlučio je biti - budala.

Jer, kako drugačije nazvati čovjeka koji dobitnicu Zlatnu lopte odlučio seksistički uvrijediti. Naime, nakon što je nogometašica Lyona Ada Hegerberg, prozvana i proglašena pobjednicom, došla je po svoju nagradu.

- Hoćeš li nam malo tverkati - pitao je DJ Solveig.

Lice Ade sve je reklo.

- Ne - kratko mu je odgovorila, okrenuvši glavu i otišla s pozornice.

Solveig se nasmijao, no, znate kako već ide kod loših šala, nitko je drugi nije shvatio.

Kylian Mbappe ozbiljnim izrazom lica pogledao je francuskog DJ-a, a moglo se vidjeti da mu je izrazito neugodno. Kao što je neugodno bilo gotovo svim uzvanicima, ženama, djevojkama i nogometašicama u dvorani.

Naravno, niti dvije minute nakon što je ispao kompletna budala, francuski mediji obrušili su se na Solveiga, brzo su reagirali i oni što uređuju Wikipediju, pa ako na Wikipediji ukucate Martin Solveig izbacit će vam da je "svjetski poznat jer je prvu dobitnicu Zlatne lopte pitao da tverka na pozornici i da može biti sretan što ga Ada nije udarila nogom u međunožje".

Solveig se vrlo brzo ispričao:

- Iskreno se ispričavam onima koje sam možda uvrijedio. Moja poanta je bila: Ne pozivaj žene da tverkaju, nego pleši s njima na Sinatrinu pjesmu. Pogledajte cijeli video, ne samo dio. Ljudi koji prate moj rad 20 godina znaju koliko imam poštovanja prema ženama - objavio je na Twitteru francuski DJ.

Inače, kad smo već kod ceremonije dodjele Zlatne lopte, Francuzi su strahovito razočarani programom. Tri dodjele nagrade razvučeno je na sat i pol pa su u pauzama prisutne zabavljali osrednji francuski izvođači, za koje francuski mediji smatraju da su sve samo ne zabavljači. I još se na to sve nadovezao Solveig, koji je smatrao da je duhovit...

Idi na 24sata

Komentari 63

  • OlyGrgić 05.12.2018.

    Čobane neuki, za tvoju info.,lik je i te kako poznat...

  • mik_fiumano 05.12.2018.

    Usro se daleko od toga, ali se ispričao i idemo dalje...ima puno gorih krimosa koji se neće nikad ispričat javno...pljuc. treba imat mu*a i prizant pogrešku.

  • Kranksvester 04.12.2018.

    Pitanje: Zašto novinar smije tako nekoga nazivati budalom i pri tome to još pustiti u javnost i to na portalu u obliku članka, ali kada mi za nekoga kažemo da je budala, i to ne komentatoru, nego za neku javnu ličnost, budemo sankcionirani kartonom i blokadom računa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare