To je to što me zanima!

Skandal na Otoku: Steven Gerrard završio u zatvoru!

Zbog nereda u noćnom klubu kapetan Liverpoola je priveden u policiju zajedno s još pet osoba. Iz policije poručuju da se radi o teškom napadu
Vidi originalni članak

Nogometaši Liverpoola u nedjelju su gostovali u Newcastleu i uvjerljivo pobijedili. Kapetan Liverpoola Steven Gerrard pobjedu je proslavio cjelonoćnom pijankom koja je završila - uhićenjem.
- Liverpoolska policija istražuje napad koji se dogodio u prvim satima ponedjeljka u Bold Streetu u Southportu - službeno je priopćenje koje je medijima prenio glasnogovornik policije.
Sky News je odmah donio informaciju kako je među uhićenima i nogometna zvijezda. Iz nastavka službenog priopćenja moguće je 'prepoznati' Stevena Gerrarda.
- Uhićeni su muškarci u dobi od 33, 31, 29 i 19 godina iz Huytona, 28-godišnjak iz Frombyja i 18-godišnjak iz Litherlanda. Sva šestorica zadržana su u pritvoru - rečeno je u priopćenju. Gerrardu je 28 godina i iz Frombyja je...
O detaljima tučnjave do koje je došlo oko 2.30 sati zasad se ne zna previše, no policija je izvijestila kako je 34-godišnji muškarac završio u bolnici s teškim ozljedama glave. Srećom, ozljede nisu opasne za život.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • fcjan 03.01.2009.

    ma tak mu i reba, razmazeni englezic

  • plavocrni 29.12.2008.

    ma dok ne potvrde ne vjerujem,al kaj,platit ce 1/20 tjedne place i cica mica gotova prica

  • lippi 29.12.2008.

    A nema jaku vezu ko drpić da ga izvuče iz bukse

Komentiraj...
Vidi sve komentare