To je to što me zanima!

Skandal na slavnoj utrci: Prvak kukavički odalamio Cavendisha

Moram još jedanput vidjeti sudar. U dobrim sam odnosima s Peterom, ali ne sviđa mi se kako izbacuje laktove. Morat će mi objasniti ovaj lakat, rekao je Mark Cavendish koji je završio u bolnici
Vidi originalni članak

Dolazio mi je s leđa, nisam imao vremena reagirati. Sve se dogodilo jako brzo, nisam vidio Marka, žao mi je,  rekao je svjetski biciklistički prvak Peter Sagan. 

Slovaka su suci izbacili s Tour de Francea.

 

 

'Morat će mi objasniti taj lakat'

Sagan je u završnim metrima četvrte etape izgurao Marka Cavendisha u zaštitnu ogradu. Britanac je pao i ozlijedio šaku i rame. Prebacili su ga u bolnicu gdje je morao na šivanje. Prije toga, u momčadskom autobusu Dimension Date, sreo se sa Saganom koji mu se došao ispričati. Još nije sigurno hoće li Cavendish nastaviti utrku.

- Nisam liječnik, ali nisam ni optimist. Morat ću na šivanje prsta, a bolovi u ramenu su možda i posljedica prijašnjih ozljeda - rekao je Cavendish i dodao:

-  Moram još jednom vidjeti sudar. U dobrim sam odnosima s Peterom, sudar je sudar, ali mi se ne sviđa kako izbacuje laktove. Morat će mi odgovoriti zašto taj lakat.

VIDEO

Francuz Arnaud Demare pobjednik je četvrte etape utrke Tour de France, 207 km dugačke dionice od Mondorf-les-Bainsa do Vittela. Demar je prvi Francuz koji je dobio sprintersku etapu na Touru u posljednjih 11 godina.

Robert Kišerlovski (Katjuša) je u četvrtoj etapi zauzeo 114. mjesto u vremenu pobjednika, dok je Đurasek zauzeo 141 mjesto s više od dvije minute zaostatka.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gloop378 19.07.2017.

    Ha, evidentno je da on koristi lakat kao oružje.

  • dkoor 05.07.2017.

    Prirodni polozaj ruke?

  • boli_me_fifi14 05.07.2017.

    U svakom sportu postoji pussy play i to je u redu. Pa ne bi bilo zabavno da je sve po pravilima

Komentiraj...
Vidi sve komentare