To je to što me zanima!

Skandal: Navijač Zvezde gađao je Teodosića nakon utakmice...

Teodosića, koji je inače deklarirani navijač Zvezde, netko iz publike gađao je bocom. Kapetana Srbije, koji je u dresu CSKA pobijedio Zvezdu, vrijeđali su od prve minute
Vidi originalni članak

CSKA je slavila u Beogradu protiv Crvene zvezde 78-71. Ruska momčad prošla je u polufinale s 3-0, a jedan od najboljih igrača CSKA bio je Miloš Teodosić. 

Trpio je Teodosić, inače deklarirani navijač Zvezde, uvrede od prve minute, a po završetku utakmice, dok je kapetan Srbije išao prema tunelu, jedan od navijača pokušao ga je pogoditi plastičnom bocom punom vode. Teodosić se vratio na teren i ušao u verbalnu raspravu s navijačem. Sve to mirno su promatrali policajci preko kojih je huligan gađao igrača moskovske momčadi.

Dok su se navijači Zvezde sramotili na tribinama vrijeđajući najboljeg igrača Srbije, igrači su svoj dio sramote odradili na parketu po završetku susreta. Kapetan Zvezde Luka Mitrović pred kamerama je prijetio fotoreporteru i poručio mu:

"Ne daj Bože da te sretnem tamo, ne daj Bože".

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 1234567890 19.04.2016.

    Ne razumijem jednu stvar... Zasto 24sata pišu o svakom qurcu koji se digne u Srbiji? Ajmo anketa: Zanima li vas što se dogadja u Srbiji?

  • BOGOLJUB ATEJISTA 19.04.2016.

    50 godina zaostali za nama i oni bi u Europu

  • nokia3310_2 19.04.2016.

    Da nije i Teodosic mozda rv-at?? Posto volite da svojatate :DD

Komentiraj...
Vidi sve komentare