To je to što me zanima!

Skandal! Navijači Anderlechta bakljadom prekinuli utakmicu

Službeni spiker je otpočetka upozoravao navijače Anderlechta, a oni du odgovorili bacanjem baklji u teren. Kada se dim raširio stadionom, sudac Lambechts uzeo je loptu u ruke i prekinuo utakmicu...
Vidi originalni članak

Ružne scene dolaze iz Liegea! Utakmica između Standarda i Anderlechta prekinuta je u 30. minuti zbog divljanja gostujućih navijača koji su zasuli teren bakljama. 

Službeni spiker ih je otpočetka utakmice upozoravao, a navijači su odgovorili bacanjem baklji u teren. Kada se dim raširio stadionom, sudac Lambechts uzeo je loptu u ruke, prekinuo utakmicu te poslao igrače u svlačionicu pri rezultat 2-0 za Standard za koji igra Hrvat Alen Halilović.

Bivši igrač Dinama odigrao je briljantnih prvih pola sata, a zabio je i gol, no glavni sudac ga je na kraju poništio zbog zaleđa. Fantastično je pucao Halilović i pogodio golmanov gornji desni kut, no nakon pregledavanja VAR-a, dosudio je zaleđe jer je njegov suigrač smetao golmanu Anderlechta. 

No ni nakon toga domaćini nisu stali te su ubrzo i poveli u 22. minuti golom Marina, da bi Mpoku u 30. zabio iz penala. Nakon toga je nastao pravi kaos, na travnjaku se nije ništa vidjelo od dima te je Lambrechts pronašao najmirnije rješenje i poslao je igrače na prisilni odmor.

Utakmica će najvjerojatnije biti registrirana rezultatom 3-0 za Standard, a Anderlecht čeka i žestoka kazna njihovih navijača od strane belgijskog nogometnog saveza...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 13.04.2019.

    Gledao sam utakmicu i mali halilovic kad je dao gol napravio je onu isto scenu kao kad ronaldo da gol. Sta si taj mali brije

  • Pivski trbuh_1988 13.04.2019.

    Skandal? Po čemu je skandal zapaljena baklja? Napraviš.prekid nastaviš. Vise je prekida radi Var-a nego baklji

  • libeluli 13.04.2019.

    Tako i treba, prekinuti svaku utakmicu vatrometom pa nek FIFA i UEFA vide da utakmica ne treba trajati 90 i više minuta! Bravo "junaci"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare