To je to što me zanima!

Sramotno ponašanje Ronalda: Na klupi psovao majku Zidaneu

Kamere prate svaki Ronaldov korak, čak i kad je na klupi. Portugalac je to očito zaboravio. Španjoski Sport piše kako je Cristiano nekoliko puta opsovao Zidaneu, a morao ga je smirivati i delegat
Vidi originalni članak

Znam da Cristiano uvijek želi igrati i biti na terenu, ali moram razmišljati o sljedećim utakmicama. I on treba odmor, rekao je Zinedine Zidane nakon što je zamijenio Cristiana Ronalda 18 minuta prije kraja utakmice protiv Las Palmasa.

Real je nakon toga primio gol za 2-2 i prosuo nove bodove, a Zidane je navukao bijes glavne zvijezde koja smatra da je nezamjenjiv. Poznato je da je Cristiano Ronaldo najsimpatičniji kad pobjeđuje i zabija, ali kad je u krizi, ponaša se kao razmažena primadona. Zidane ga je zamijenio u dvije od četiri utakmice.

Kamere prate svaki Ronalov korak na terenu, a ne gase se ni kad Portugalac sjedne na klupu. To je očito Ronaldo zaboravio pa je izvrijeđao Zidanea. Kako piše španjolski Sport, Ronaldo je nekoliko puta opsovao treneru:

- Jeb** se! Jeb** ti majku! 

Marca piše kako je Ronalda morao smirivati i delegat.

Ronaldo se žali, a dribla kao Barcelonin golman

Nikad lošije Ronaldo nije ušao u sezonu. No tu ima logike jer se tek nedavno oporavio od ozljede. Portugalac se želi vratiti na silu, ali to tako ne ide. Španjolski mediji izvukli su podatak da je u 228 minuta na terenu Ronaldo imao jedan jedini dribling.

Istu statistiku ima i golman Barce Ter Stegen...

Idi na 24sata

Komentari 90

  • dudlac111 27.09.2016.

    Kao prvo ko garantira da je zidanu psovao ????covijek ljut nista ga nejde igra lose. Kao drugo ostao je na klupi do kraja tekme,mogao je ladno na tus poslije zamjene. Svi seru po tom ronaldu ja ga osobno ne volim i mislim da je govnar al ovaj puta ga se pljuje pitpuno bezveze!!!Jel dao zidaneu ruku,je sta bi vi da ga izjebe kad izlazi!!!!!!

  • tomicalomica 26.09.2016.

    Čokolino Pickolino :-)

  • DraženČičak-GTi 26.09.2016.

    Cmizdravac

Komentiraj...
Vidi sve komentare