To je to što me zanima!

Skandal trese Skoplje: Svi su igrači Rabotničkog dopingirani

Kompletna momčad Rabotničkog je dopingirana. Vodstvo kluba je priznalo da su svi igrači uzimali nedopuštena sredstva nakon afere s dvojicom dopingiranih igrača
Vidi originalni članak

Makedonijom je odjeknuo skandal u kojem je kompletna nogometna momčad Rabotničkog dopingirana!

Vijest donosi SCsport.ba, a cijela afera je krenula nakon što je Uefa priopćila da su dvojica igrača Rabotničkog, Milovan Petrović i Dino Najdoski, pali na doping-testu nakon utakmice s Laziom u pretkolu Europske lige. Skandal koji je potresao Skoplje dobio je novu dimenziju kad je vodstvo makedonskog kluba priznalo da je cijela momčad uzimala nedopuštenu supstancu!

Kako tvrde, nisu znali da je stvar nedopuštena, a trenutačno su svi igrači Rabotničkog dopingirani te oni koji su napustili klub u ljetnom roku.

Dakako, Rabotničkog čeka rigorozna kazna, a za početak brišu se svi rezultati koji je klub ostvario u kvalifikacijama za Europsku ligu. Petrović i Najdoski očekuju kaznu neigranja od godinu do dvije. Makedonci će vjerojatno dobiti i visoku novčanu kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • madrock 28.09.2011.

    Ta je supstanca kontraproduktivna! Igraci Rabotnickog protiv Anorthosisa jedva su stajali na nogama 15 minuta pre kraja utakmice... Sramota za UEFU!

  • nefer 28.09.2011.

    glupost velika !!..mladi decki Rabotnickot su trcali kao babe prema 40-gnjacima Lazia !!?? ili je ta supstanca kontraproduktivna, ili oni tamo znaju neke djelotvornije stvari... a dok siromasni klubovi i repke saznaju za te nove stvari, oni ih stave na crnu listu a za njih izmisle jos novije.. eto tako se novcem i doktorima postizu rezultati, osobito na Olimpiadama

  • klaussr 28.09.2011.

    Slab neki doping, kad ja u Rimu bilo 6:0 za Lazio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare