To je to što me zanima!

Skandal u Švedskoj: Četvorica igrača uhvaćena s alkoholom

Gottfridsson, Andreas Nilsson, Lukas Nilsson i Kim Ekdal Du Rietz opuštali su se uz alkohol u srijedu navečer. Bez incidenata, skakanja po stolovima, štipanja konobarica, mirno za svojim stolom..., ali - bez dopuštenja izbornika
Vidi originalni članak

Pogriješili smo i preuzimamo punu odgovornost. Ispričavamo se svima u momčadi, ali i našim navijačima i svima koji se trude pomoći nam da ostvarimo što bolji rezultat, skrušeno je priznao Jim Gottfridsson.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jim je inače kapetan švedske rukometne reprezentacije. Koji je "kao pravi kapetan" - poveo suigrače na druženje. Uz čašicu-dvije.

I to ne cijelu momčad, pa da može reći da su jačali momčadski duh, nego samo trojicu. No, nisu baš pazili pa su ih gosti jednog bara u Malmöu spazili. I priča je dospjela, kako to već danas ide, na društvene mreže pa u medije.

Također, kako to već ide u uređenim i transparentnim društvima, Švedski je rukometni savez odmah sve potvrdio na svojim stranicama.

Gottfridsson, Andreas Nilsson, Lukas Nilsson i Kim Ekdal Du Rietz opuštali su se uz alkohol u srijedu navečer. Bez incidenata, skakanja po stolovima, štipanja konobarica, mirno za svojim stolom..., ali - bez dopuštenja izbornika. I tu je kvaka prekršaja.

- Razgovarali smo s njima i sve riješili, te smo fokusirani na iduće utakmice - kratko je poručio izbornik Kristjan Andersson.

A kritike rukometne javnosti postale su još žešće nakon što je Švedska dva dana nakon izlaska četvorke prijestupnika izgubila od Portugala i kao jedan od domaćina Eura gotovo izgubila izglede za medalju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 18.01.2020.

    Da je cijeli tim švedske otišao na pivu , onda bi pobjedili Portugal .

  • mali ludi 18.01.2020.

    Bolje da su uhvaćeni sa Šveđankama mmm

  • 18.01.2020.

    ne shvatam ,zar nemoze sa time da se saceka ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare