To je to što me zanima!

'Nema lopte za tebe' Potjerali djevojčicu jer izgleda kao dečko

Ne razumijem zašto mojoj djevojčici netko želi reći da izgleda kao dečko?! Bijesan sam! Već dugo igra svakakve turnire i nikada nije imala nikakvih problema, rekao je otac djevojčice Mili Hernandez
Vidi originalni članak

Osmogodišnja Mili Hernandez doživjela je strahovitu neugodnost poslije jednog turnira za djecu u SAD-u. Naime, njena momčad i ona izbačeni su turnira Springfield Soccer jer izgleda poput dječaka!

VIDEO

Njezin klub Omaha's Azzuri Cachorros ušao je u finale tog turnira, a netko 'bistar' sjetio se tužiti Mili pod krinkom 'ne može dječak igrati u ženskoj ekipi'.

- Volim kratku i ne znači da sam dečko ako nekome i izgledam kao dečko - rekla je pogođena djevojčica pred TV kamerama.

- Ne razumijem zašto mojoj djevojčici netko želi reći da izgleda kao dečko?! Bijesan sam! Već dugo igra svakakve turnire i nikada nije imala nikakvih problema - kaže njen otac Gerardo.

Na Milinu stranu stale su mnoge tamošnje poznate ličnosti poput Abby Wambach i Mie Hamm. Pozvana je u u njihov kamp, a baš je Wambach, koja također ima kratku kosu, uvjerila Mili putem Instagrama da doista izgleda kao djevojčica.
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • serendipity26 09.06.2017.

    I mene je mama kad sam bila mala skup s bratom šišala.. Svi su susjedi mislili da smo braća a ne brat i sestra.. Zato danas ne bih ošišala kosu na kratko ni zašto

  • ACM_1899 09.06.2017.

    Ruku na srce,i izgleda.

  • Kleopatra ❤ 09.06.2017.

    svijet bi bio ljepši bez luđaka :-(

Komentiraj...
Vidi sve komentare