To je to što me zanima!

Skender je krenuo pobjedom, Osijek 'slomio' Inter u gostima

Osijek je u Zaprešiću kod Intera slavio 3-1. Ovo su momčadi iz Gradskog vrta važni bodovi u borbi za plasman u Europsku ligu. Dino Skender slavio je u debiju na klupi slavonske momčadi
Vidi originalni članak

U susretu 27. kola Prve HNL Osijek je kao gost u Zaprešiću svladao Inter sa 3-1 (1-1). Strijelci: 0-1 Žaper (4), 1-1 Postonjski (22), 1-2 Marić (81), 1-3 Pušić (90+1).

Na stadionu ŠRC Zaprešić pred 200 gledatelja sudio je Strukan iz Splita. Goste je u vodstvo na samom startu utakmice doveo Žaper, sredinom prvog poluvremena odličnim udarcem izvan kaznenog prostora poravnao je Postonjski, da bi Marić 10-ak minuta prije kraja utakmice iz slobodnog udarca sa samog ruba kaznenog prostora pogodio sam gornji desni kut domaćeg gola za novo vodstvo Osijeka.

Pobjedu gostiju potvrdio je Pušić iz protunapada u prvoj minuti sudačke nadoknade. S ova tri boda treći Osijek je stigao do učinka od 46 bodova, dva više od četvrte Lokomotive, a tri više od petog Hajduka koji od 19 sati igra derbi protiv Dinama, dok mu druga Rijeka bježi sedam bodova. Inter je ostao osmi sa 24 boda, jednim manje od sedmog Slavena Belupa, a sedam više od devete Istre 1961 koja će u četvrtak gostovati kod Rudeša.

Dino Skender je tako krenuo pobjedom u svojem debiju. Osijeku su ovo važni bodovi u borbi za plasman u Europsku ligu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kićo-Os 03.04.2019.

    Oooo pa niste se valjda udostojili napisati članak i o drugim utakmicama HNL-a? Do sada samo Dinamo Hajduk ,....

  • pegla4 03.04.2019.

    Zekiću vratiiiii seeee

  • trpaj_sirotinju 03.04.2019.

    svejedno,ne gine nam 5. mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare