To je to što me zanima!

Skender predstavljen: Bilo bi neodgovorno da nešto obećam

Priča o Europi može biti kontraproduktivna za igrače i momčad, možda su svi baš pod tim pritiskom zakočili u prethodnom razdoblju, rekao je novi trener Osijeka Dino Skender (35)
Vidi originalni članak

Osijek je već okrenuo novu stranicu. Nakon smjene Zorana Zekića poslije remija s Goricom (2-2) u petak navečer, u subotu ujutro "bijelo-plavi" predstavili su novog trenera Dinu Skendera (35), dosadašnjeg trenera druge momčadi kluba iz Gradskog vrta.

- Hvala Zoranu Zekiću za tri i pol godine rada, ali idemo dalje. Očekivanja koja smo imali nisu ispunjena i zato krećemo u novu eru koja počinje s novim trenerom - rekao je u najavi glavni direktor Osijeka Igor Galić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Skender će preuzeti momčad do kraja sezone. Osijek je na trećem mjestu s 43 boda i zasad drži poziciju koja ga vodi u Europu, ali je u lošoj seriji od pet utakmica bez pobjede.

-  Dat ću sve od sebe da pokušamo promijeniti tijek događaja koji u zadnje vrijeme nije bio najbolji. Hvala Zoranu Zekiću na svemu, naša suradnja bila je na visokom nivou, ali u nogometu i životu to je tako. Dođu neke crne rupe i rastanak je nekad neizbježan - rekao je Dino Skender i dodao:

- Situacija je delikatna i bilo bi neodgovorno da sad nešto obećam. Priča o Europi može biti kontraproduktivna za igrače i momčad, možda su svi baš pod tim pritiskom zakočili u prethodnom razdoblju. Kratkoročno ću pokušati skinuti teret s leđa igrača. Dugoročno, naravno da želimo u Europu. Moramo se strpjeti i vidjeti kako ćemo izgledati u sljedećih nekoliko kola.

TRENERSKA SMJENA U OSIJEKU Zekić: Bila mi je čast! Najviše ću pamtiti izbacivanje PSV-a...

Skender će debitirati protiv Intera već u srijedu od 16:30. S njim će biti i dosadašnji pomoćnik u drugoj momčadi Karlo Primorac.

- Sastavio sam neke stvari u glavi, ne bih izlazio u javnost dok prvo ne vidim kako dišu igrači. U kratkom razdoblju morat ćemo se i bez neke dubinske analize odlučiti za neke igrače. Zato ću biti oprezan, treba pričekati s takvim odlukama i izlaskom u javnost.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • karboki 30.03.2019.

    Neodgovorno je majstore od tebe što si prihvatio tu prljavu igru svog kuma

  • zaboljesutta 30.03.2019.

    Dosao zbog kumskih veza s predsjednikom Mestrovicem, a s drugom momcadi Osijeka nemoze pobjedit Nk BKS Bijelo Brdo!! Koja sramota za naseg velikana s Drave. GRAD NA DRAVI DANAS NE SLAVI! Osijek ale!

  • 30.03.2019.

    E ovo je trener! A ne kao Zekic i Mestrovic u paru..idemo u napad na drugo mjesto a uskoro i na prvo,titula! Klub bez neke velike zvijezde! Tako se ne osvajaju titule,trofeji. Potrosite barem do 3m eura za neke iole dobre igrace pa ce biti bolje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare