To je to što me zanima!

Skijašica Shiffrin zasvirala je gitaru kao podršku liječnicima

Jedna od najboljih skijašica svih vremena Amerikanka Mikaela Shiffrin (25) također, dijeli sudbinu svih sportaša koji ne mogu normalno trenirati zbog pandemije koronavirusa i prisiljeni su dane provode sami u izolaciji
Vidi originalni članak

Mlada Amerikanka je snimila video u znak podrške liječnicima i medicinskom osoblju zapjevavši i zasviravši na gitari.

- Svakodnevno smo svjedoci nevjerojatnih djela dobrote i nesebičnosti. Liječnici i medicinske sestre pomažu bolesnima i nastavljaju pomagati milijunima koji su bolesni ili ozlijeđeni i koji uopće ne pate od ovog virusa - napisala je dvostruka olimpijska pobjednica.

- To su i tisuće umirovljenih zdravstvenih djelatnika koji dobrovoljno pomažu bolnicama s nedostatkom prostora i osoblja. Govorim i o onima koji pokušavaju razviti nove vrste lijekova i cijepiva za ovu i svaku drugu bolest. Govorim o vatrogascima, policajcima i svim ostalim radnicima u službi javnosti, pripadnicima oružanih snaga - nastavila je vlasnica tri velika Kristalna globusa za ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu.

Shiffrin je početkom veljače doživjela obiteljsku tragediju kada joj u nesreći prilikom radova u kući poginuo otac Jeff (66), bivši skijaš i poznati anesteziolog.

Amerikanka se zbog smrti oca odmah vratila u SAD prekinuvši nastupe u Svjetskom kupu. Zbog tuge je propustila ključni dio sezone, a u ukupnom poretku Svjetskog kupa završila je na drugom mjestu iza Talijanke Federice Brignone. (fh)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare