To je to što me zanima!

Skijaški savez je u rasulu, odriče se mladih skijaša...

Hrvatski skijaški savez zahvatila je recesija. Skijaški savez je sam otpisao neke mlade skijaše, a tata Fleiss kaže da Nika možda neće više skijati
Vidi originalni članak

Ne mogu vjerovati da bi takva informacija došla od Vedrana Pavleka. Čudi me jer Sofija Novoselić ima mnogo bodova, a i Ivan Ratkić ima 13. mjesto sa Svjetskog prvenstva, reagirao je pomalo iznenađeno Reno Fleiss, otac naše skijašice Nike, čuvši za drastične rezove u Hrvatskom skijaškom savezu i za “otpis” velikog broja mladih skijaša.
Recesija mete sve pred sobom. Stigla je tako i do vrata skijaškog saveza. Iz tih razloga, navodno, više se ne računa na Mateu Ferk, Sofiju Novoselić i Danka Marinellija, a Ivan Ratkić sam je odustao od skijanja.
- Ne želim ništa reći prije sjednice alpskog odbora, koja će biti 20. travnja. No što god ondje bude, moja je odluka konačna i ne mislim se više baviti skijanjem - rekao je Ivan Ratkić, koji je bio 26. u superveleslalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Kanadi.
Do Vedrana Pavleka, direktora skijaške reprezentacije, jučer je bilo nemoguće doći.
- Vedran je na sastancima cijeli dan. Evo niti meni se ne javlja - rekao je Nenad Eror, glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza.
Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim, Ana Jelušić, Dalibor Šamšal i Tea Palić trebali bi biti sigurni za mjesto u reprezentaciji. No možda 20. travnja bude još iznenađenja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nemam pojma 17.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • mangart 17.04.2010.

    moram napisat da sam se grdno prevario, naime, ja sam krah hrvatskog alpskog skijanja predvidio odlaskom obitelji kostelić. nažalost, izgleda da je taj krah bliže nego sam mislio.

  • Franky01 17.04.2010.

    :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare