To je to što me zanima!

Skočić pozvao 'mini vatrene' za utakmicu protiv Farskih Otoka

Hrvatski U21 reprezentativci okupljaju se 4. rujna u Zagrebu, a utakmica je na rasporedu u subotu, 12. rujna, s početkom u 19 sati na Farskim Otocima. Izbornik je u reprezentaciju vratio Ljubićića, a LA je pustio Biuka
Vidi originalni članak

Izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Dragan Skočić objavio je popis reprezentativaca za nadolazeću utakmicu protiv Farskih Otoka u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

ZAVRŠNA ANALIZA NAKON EURA U-21 Više bodova nego golova, čak 50 udaraca, ali tko će od ovih mladića do A reprezentacije?

Golmani: Nikola Čavlina (Lokomotiva), Franko Kolić (Posušje), Toni Silić (Hajduk)

Braniči: Niko Sigur (Hajduk), Mauro Perković (Dinamo), Antonio Tikvić (Bayern), Maro Katinić (Bravo), Luka Škaričić (Varaždin), Moris Valinčić (Istra 1961)

Vezni: Veldin Hodža (Rijeka), Marko Soldo (Gorica), Martin Baturina (Dinamo), Lukas Kačavenda (Lokomotiva), Luka Stojković (Dinamo), Karlo Špeljak (Celje), Domagoj Bukvić (Osijek)

Napadači: Mateo Lisica (Istra 1961), Gabriel Vidović (Bayern), Stipe Biuk (Los Angeles), Franjo Ivanović (Rijeka), Dion Drena Beljo (Augsburg), Roko Šimić (Red Bull Salzburg), Marin Ljubičić (LASK)

Hrvatski U21 reprezentativci okupljaju se 4. rujna u Zagrebu, a utakmica je na rasporedu u subotu, 12. rujna, s početkom u 19 sati na Farskim Otocima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MA1007_1 23.08.2023.

    ja mislio da su ovoga maknuli expresno, a on još zuji

  • 01mario 23.08.2023.

    sa ovakvim izbornikom blistava buducnost nas ceka

  • pegla4 23.08.2023.

    Ovaj likan je još izbornik 🤦‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare