To je to što me zanima!

Skočić: Za ovo izdanje nema opravdanja, ali i dalje smo u dobroj poziciji za odlazak na EP

Čestitam Portugalu na zasluženoj pobjedi. Radi se o izuzetno kvalitetnoj ekipi. U prvom poluvremenu smo bili ispod svake razine u obrani, rekao je izbornik Hrvatske U-21
Vidi originalni članak

Hrvatski mladići doživjeli su brodolom u portugalskom gradiću Faro. Bila je to jedna od najgorih predstava hrvatske U-21 reprezentacije u posljednjih nekoliko godina, a vrlo lako je Nikola Čavlina mogao vaditi loptu iz mreže i više od pet puta. Izabranici Dragana Skočića izgubili su od Portugala 5-1 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

- Čestitam Portugalu na zasluženoj pobjedi. Radi se o izuzetno kvalitetnoj ekipi. U prvom poluvremenu smo bili ispod svake razine u obrani. Napravili smo neshvatljive pogreške koje su u ranoj fazi odlučile utakmicu i za ovakvo izdanje nema opravdanja. Poslije se bilo teško 'vaditi'. Bez obzira na ovaj težak poraz, poslije ovih gostujućih utakmica i dalje smo u dobroj poziciji za odlazak na Euro jer nas sada čekaju četiri domaće utakmice - rekao je izbornik Dragan Skočić, prenosi HNS.

Sve je krenulo naopako od samog početka. Portugalci su krenuli silovito i pritisnuli naše reprezentativce koji su se pogubili u takvim okolnostima pa srljali iz greške u grešku. Fabio Silva je u trećoj minuti načeo 'vatrene', a Pedro Santos je povisio na 2-0 osam minuta kasnije.

Mauro Perković je u 15. minuti izborio jedanaesterac, a Marin Ljubičić realizirao ga panenkom i dao nadu da možemo se vratiti u utakmicu. No, kratko je to tinjalo. Ugasili su nas Santos i Paulo Bernardo koji su u deset minuta zabili dva gola i tako riješili pitanje pobjednika već u 25. minuti. U nastavku je Silva zabio drugi gol iz jedanaesterca. 

Taktika hrvatskog izbornika bila je apsolutni promašaj u ovoj utakmici, kao i čudne odluke prilikom pozivanja igrača, ali ništa nije izgubljeno. Do kraja kvalifikacija ostale su još četiri utakmice i naši reprezentativci će svaku odraditi na svome terenu. Ako sve pobijede do kraja, s prvog mjesta će se plasirati na Euro, a ako ne uspiju, preostaje nada da uhvatimo drugo mjesto i tako prođemo dalje kao jedna od najboljih drugoplasiranih reprezentacija. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • D.Vader_43 27.03.2024.

    odlazi, 15 napadača si poveo u portugal sa veznima si krpao bekove, nikad veće sramote i poniženja jedne dosta dobre generacije, nije sramota izgubit al onako igrački poniženi nismo bili nikad!

  • kp 26.03.2024.

    Sa tobom sigurno ne nadam se da ti je ovo zadnje vođenje.Sve češ sjebati kikiri trener si ti.

  • marijo1984@gmail 26.03.2024.

    Odlazi najgori si izbornik

Komentiraj...
Vidi sve komentare