To je to što me zanima!

Škof: Moram se čuvati od 'bombi' iz redova HSV-a

Rukometaši Zagreba pokušat će u trećem kolu Lige prvaka iznenaditi HSV u gostima. U redovima njemačkog kluba igraju Duvnjak, Vori i Lacković
Vidi originalni članak

Na zadnjem treningu prije puta za Hamburg nije bilo “šlepanja”. Rukometaši Zagreba dva su sata “ginuli” pod budnim okom trenerskog dvojca Maglajlija - Bašić. Usavršavale su se akcije kojima će zagrebaši pokušati iznenaditi jaki HSV (nedjelja, 17.30 sati), a ubitačnog ritma nije bio “pošteđen” ni golman Gorazd Škof, koji je briljirao u prvim dvjema utakmicama Lige prvaka.
- Želimo se dokazati na ovom teškom gostovanju - rekao je Gorazd Škof, ručnikom je obrisao znoj s lica i dodao:
- Pritisak je na igračima HSV-a, moraju se vaditi nakon domaćeg poraza od Ciudad Reala. Nama će biti lakše, idemo igrati pa što bude. Pa imamo i mi aduta -rekao je. Škofa ne brine to što u redovima Hamburga igraju dvojica dojučerašnjih zagrebaša i hrvatskih reprezentativaca - Igor Vori i Domagoj Duvnjak.
- Njih će dvojica biti dodatno motivirani za današnju utakmicu. Sigurno je i da će upozoriti suigrače na moje dobre i loše strane. Ali znam i ja njih. A tu sam, kao golman, ipak u prednosti. Iako HSV ima strašne šutere, moram pripaziti na te 'bombe’ s vanjskih pozicija - kaže Slovenac na Zagrebovu golu.
- Sve počinje od kvalitetne obrane, onda je i meni lakše braniti. A kad golman skine šut, to je veliki poticaj za ostatak momčadi. Poštujemo HSV, ali i Zagreb je veliki klub. Nitko ne može reći da mu je svejedno kad na teren istrče Balić, Lazarov, Valčić, Džomba, Loke...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • platana 17.10.2009.

    steta sto su otisli vori i duvnjak strasna ekipa bi to bila i onda bi se vidjelo da je talent jaci od para

Komentiraj...
Vidi sve komentare