To je to što me zanima!

Kao nakon 12 teških rundi: Bez maske Gvardiol gledao suigrače

Nakon što se sudario sa suigračem u pretposljednjem kolu Bundeslige prije dolaska u Katar i slomio nos, Joško Gvardiol ima posljedica, ali ga to neće udaljiti od nastupa za Hrvatsku
Vidi originalni članak

Hrvatska je u posljednjem pripremnom susretu prije Svjetskog prvenstva slavila protiv Saudijske Arabije (1-0), a cijelu je utakmicu s klupe odgledao Joško Gvardiol (20) koji i dalje ima posljedice od sudara sa suigračem na utakmici prije odlaska put Katara. No, nakon toga odigrao je susret s maskom u dresu RB Leipziga protiv Werdera iz Bremena (2-1) i pokazao da je spreman.

Podsjetimo, Leipzig je u 14. kolu Bundeslige ugostio Freiburg, a Joško Gvardiol je iz igre izašao nakon 20 minuta. Hrvatski reprezentativac nastradao je nakon sudara sa suigračem Willyjem Orbanom. Sudarili su se glavama, Mađaru ništa nije bilo, a lošije je prošao naš nogometaš. Imao je potres mozga, zatvoreno oko i slomljen nos, ali on je sve to primio kao da ništa nije bilo.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening hrvatske reprezentacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Potezala su se pitanja o tome hoće li moći nastupiti u Kataru, ali ubrzo je pokazao da hoće. Naravno, samo će morati nositi zaštitnu masku. I trening po dolasku u Rijad odradio je s maskom u dobrom raspoloženju i pokazao kako će biti spreman za Maroko.

A ta je utakmica na rasporedu u srijedu, 23. studenog, s početkom u 11 sati.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • smrekovaca 16.11.2022.

    sam kriv debil

  • DeGogi 16.11.2022.

    tako san ja prije izgleda svaki drugi vikend kad su me probudili u nedelju ujutro u 15:00.

  • 16.11.2022.

    šljivar😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare