To je to što me zanima!

Skoro se dogodilo nezamislivo: Messi je bio potpisao za Inter

U vrijeme Franka Rijkaarda na klupi Barcelone, Lionel Messi je skoro završio na San Siru. Već je bio potpisao sporazum kojim je trebao prijeći u Inter, ali to se na kraju nije dogodilo
Vidi originalni članak

Teško je zamisliti Lionela Messija (29) igdje osim u Barceloni. Argentinski čarobnjak više od desetljeća brani boje samo jednog kluba. S aktualnim španjolskim prvakom osvojio je sve što se osvojiti može pa ipak, skoro se ništa od toga nije dogodilo.

Lionel Messi potpisao je sporazum s Interom i bio je spreman otići s Camp Noua u vrijeme dok je Frank Rijkaard bio trener 'blaugrane'.

- Mogli smo ga dobiti dok su u Barceloni igrali Deco, Ronaldinho i Samuel Eto'o. Još uvijek imam predugovorni sporazum koji je potpisao - otkrio je Luis Suarez, španjolski nogometaš te legenda Barcelone i Intera za Radio Kiss Kiss.

U to vrijeme prelazak u Inter Messiju bi pogodovao jer bi dobio mjesta za razvoj, a iza sebe bi imao ubojitu veznu liniju kojom su prednjačili 'Kily' Gonzalez, Dejan Stanković, Esteban Cambiasso i David Pizarro dok bi u napadu činio par s Adrianom. Naravno, gledajući na duže staze Messiju je bolje što je ostao u Barceloni. 

No zanimljivo bi bilo vidjeti kakav bi Messi igrač postao da ga je trenirao Roberto Mancini umjesto Franka Rijkaarda ili kasnije Pepa Guardiole.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Robert Dani 03.12.2016.

    Ha,ha, baš mu je trener bitan?! Nogomet u malom prstu ima!!!!

  • joca jakarta 02.12.2016.

    nevjerojatno je koliko inter ima hejtera,ovi ode komentatori pričaju ko da se misli na ovaj današnji slabi inter a ne na onaj jaki sa adrianom,crespom,ibrahimovićem.......

  • montello 02.12.2016.

    ne vjerujem da će doći ikada u inter meni je inter najdraži klub u serie a, sigurno s messijem bi bili prvaci europe

Komentiraj...
Vidi sve komentare