To je to što me zanima!

Skoro ušle u povijest: Lokosice vjerovale u pobjedu, a izgubile su nevjerojatnih 24 razlike!?

Od početnih 3-3 u petoj minuti Storhamar je do poluvremena napravio 19-4. Razlika je rasla i rasla, do katastrofalnih -24 iz perspektive hrvatskih prvakinja. Identičnom razlikom prošle sezone kod Borussije Dortmund izgubila je Podravka (38-14)
Vidi originalni članak

Tešku školu prošle su rukometašice Lokomotive na jugoistoku Norveške. Iako su uoči puta bile, dakako, optimistične ("možemo i pobijediti") zbog dobre predstave na otvaranju protiv rumunjskog Rapida (27-31), u drugom kolu Lige prvakinja izgubile su od Storhamara 37-13 (22-7).

Norvežankama je to bila prva pobjeda uopće u Ligi prvakinja, a skoro su s istom postavile i novi rekord natjecanja. Ovih +24 druga je najveća razlika nekog domaćina.

Od početnih 3-3 u petoj minuti Storhamar je do poluvremena napravio 19-4. Razlika je rasla i rasla, do katastrofalnih -24 iz perspektive hrvatskih prvakinja. Identičnom razlikom prošle sezone kod Borussije Dortmund izgubila je Podravka (38-14).

U idućem kolu Lokomotivi u goste dolazi Budućnost, ali u Dom sportova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • David1Prometheus 18.09.2022.

    Da bas, zenski sport je smijeh..u tenisu se zna dogadat break na break na servisu 15 puta zaredom i to na vrh nivou pa to je mizerija znaci lopticu nemogu prebacit, rukomet i odbojku igraju studentice iz zaj da mogu se pohvalit u drustvu..nogomet svjetske prvakinje su na razini juniorskog muskog nog...u kosarci se pokusava nes al i tu wnba gleda 100 ljudi na tribini..msm koji se tu novci bacaju na rekreaciju.

  • Gunersss_ 18.09.2022.

    NE ZNAM zasto se zene vode pod sportase u HR a samo bacanje novaca.Pa nema sporta gdje su one dobre.Ajde kuhajte bolje doma ili radite nesta nego bezveze neke troskove nabijat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare