To je to što me zanima!

Skresat će mu plaću: Neymar prihvatio Barceloninu ponudu!

Nogometaš PSG-a Neymar korak je bliže povratka u Barcelonu nakon što se s katalonskim velikanom dogovorio o osobnim uvjetima. Imat će gotovo 13 milijuna eura manju godišnju plaću
Vidi originalni članak

Barcelona se usmeno dogovorila s Neymarom (27) oko uvjeta za povratak u taj klub, piše u utorak katalonski Sport, list blizak plavo-crvenima.

Prema pisanju toga lista, Neymar je toliko uzbuđen da je bez oklijevanja prihvatio ponudu predsjednika Barcelone Josepa Marije Bartomeua. Nije želio pregovarati o plaći jer zna da klub ima dovoljno veliku financijsku moć kako bi platio transfer.

Iako brojke službeno još nisu definirane, Neymar je unaprijed prihvatio ponudu Barcelone i gotovo upola manju plaću.

DANI ALVES NAPUŠTA PSG Messi, Suarez i Neymar opet zajedno: Smirite se, dolazim!

PSG ga sad plaća 36,8 milijuna eura po sezoni, kako je otkrio Football Leaks, odnosno 3,069.520 eura mjesečno ili oko 100.000 eura dnevno. Drugi je najplaćeniji nogometaš svijeta iza Lionela Messija.

Neymar bi u drugom mandatu u Barceloni trebao dobivati 24 milijuna eura neto po sezoni, što je približno jednako iznosu koji je dobivao prije nego što je otišao.

Kako piše Sport, razlozi Neymarova odlaska iz Pariza nisu financijske nego sportske i osobne prirode. U Kataloniji želi vratiti osmijeh koji je izgubio u Parizu.

Ako se izjalovi plan o povratku u Barcelonu, Neymar u rezervi ima i opciju Real Madrida koji nudi bolju ponudu, ali Brazilčeva je želja Camp Nou.

Prije potpisa ugovora klub i igrač morat će riješiti prijavu nogometaševa oca koji tuži Barcelonu jer nije platila 26 milijuna eura zbog produženja ugovora pola godine prije nego što je otišao u PSG. Neymar i Barcelona su se dogovorili, sad ostaje malo zahtjevniji dio, Katalonci moraju privoliti PSG. A to neće biti nimalo jeftino...

Idi na 24sata

Komentari 81

  • sena2 25.06.2019.

    Barcelona i Real pate od glamura odnosno popularnosti i uvijek ce biti tetkasti klubovi u kojima igra hrpa padavicara i trcecih reklama!Zamisli lik te tuzi i ti ga kupujes nazad!Koji jadnici

  • hadred18 25.06.2019.

    Imat će samo 24 milijuna neto od kluba, a jadničak kako će preživiti? :(

  • marin007 25.06.2019.

    Padavičar će još i plaćati barci samo da igra tamo!! Jadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare