Obavijesti

Sport

Komentari 35

Messi, Suarez i Neymar opet zajedno: Smirite se, dolazim!

Messi, Suarez i Neymar opet zajedno: Smirite se, dolazim!
1

Južnoamerički trojac i dalje ima zajedničku grupu na WhatsAppu i u redovitom je kontaktu. Sport ekskluzivno doznaje da su se bivši suigrači, i to ne samo Messi i Suarez, raspitivali u Neymarovu povratku

VIDEO

Nije tajna da je brazilska zvijezda Neymar nezadovoljan u PSG-u. Nakon dvije sezone u redovima francuskog prvaka odlučio je otići i sada svim silama pokušava isforsirati transfer - u Barcelonu.

Brazilac bi se rado vratio u klub u kojem je stekao zvjezdani status, ali živio u sjeni Lea Messija. Iz tog razloga odlučio se na samostalnu avanturu u PSG gdje je bio glavni igrač, ali je ubrzo shvatio da je razlika između Barcelone i PSG-a prevelika.

Sada bi mu najmanje smetala sporedna uloga pored Messija, shvatio je da u PSG-u nikako ne može doći do trofeja Lige prvaka, a u francuskoj ligi su toliko jaki da više nije niti zabavno.

Ujedno, puknulo je i na relaciji s upravom, odnos s predsjednikom Nassero Al-Khelaifijem je klimav, a nije ništa bolji niti s mlađim suigračima. Nedavno ih je prozvao da ne uvažavaju starije igrača dovoljno i da ne slušaju savjete koje im daju.

Na sve to dogodio se i skandal s djevojkom koja ga je optužila za silovanje pa mu je želja čim prije otići i život u Francuskoj ostaviti iza sebe.

Stoga španjolski mediji javljaju da je Neymar bivšim suigračima Lionelu Messiju i Luisu Suarezu obećao da će se vratiti u Barcelonu!

Poznato je da trojac ima zajedničku grupu na WhatsAppu pod nazivom "Tri Južnjaka".

- Neymar, Messi i Suarez i dalje imaju zajedničku grupu na WhatsAppu i u redovitom su kontaktu. Sport ekskluzivno doznaje da su se bivši suigrači, i to ne samo Messi i Suarez, raspitivali u Neymarovu povratku na Camp Nou. Neymar im je samo odgovorio "Smirite se, dolazim" - piše španjolski Sport.

Problem u cijeloj priči mogao bi biti iznos od 250 milijuna eura koliko Parižani traže za svoju glavnu zvijezdu. Barcelona je spremna ponuditi 100 milijuna i Philippea Coutinha, koji se nije najbolje snašao u Barceloni.

A kao još jedan poguranac cijeloj priči je činjenica da iz PSG-a odlazi Dani Alves, Neymarov prijatelj i igrač s kojim se najviše družio u svlačionici Parižana. Alves je na Instagramu objavio oproštajnu poruku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoje fecho mais um ciclo na minha vida, um ciclo de vitória, de aprendizados e de experiências. Gostaria de agradecer a família PSG pela oportunidade de juntos construir uma página na história desse clube. Gostaria de agradecer a todos e sobre tudo ao staff pelo carinho, pelo respeito, pela cumplicidade demostrada desde o primeiro dia... vocês fazem esse clube um pouco mais especial. Foram dois anos de resiliência e reinventares contínuos para cumprir com a minha missão, porém na vida tudo tem um começo, um meio, um final e hoje chegou o momento de colocar esse ponto final aqui. Peço-lhes desculpas se em algum momento não estive a altura, peço-lhes desculpas se em algum momento cometir alguma falha, apenas tentavam dá o meu melhor. Obrigado a todos os companheiros pelos momentos vividos, pelas risadas juntos, pelos enfados também que vossos espíritos preguiçosos me fizeram passar.🤣🤪 Se vocês um dia me recordarem, que seja como o GOOD CRAZY de cada dia, com um belo sorriso no rosto, com uma energia pura de alma, como um profissional trabalhador e compromissado com os objetivos.... como alguém que apenas quis que vocês fossem melhores a cada dia e que tentou fazê-los entender o verdadeiro significado da palavra equipe. “Um grande abraço a todos e espero que não sintam muita falta das minhas loucuras🤣😂😆” Com muito carinho GoodCrazy!! #GoodCrazyMood🤪

Objavu dijeli DanialvesD2 My Twitter (@danialves)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja