To je to što me zanima!

Skrivao se: David Beckham se srami svog - inhalatora!

Engleski nogometaš ima problema s astmom još od četvrte godine života. Bolest je dosad skrivao, misleći da ne pristaje uz imidž zlatnog dečka...
Vidi originalni članak

Becksa su fotografirali kako se koristi inhalatorom, pa su se raširile glasine da ima problema s disanjem. Potvrdio ih je njegov glasnogovornik.
- David ima astmu još otkad je bio dječak, ali očito je da to nije utjecalo na njegovu izvedbu. Nikad to nije htio javno reći, ali to bolje ako će sad nadahnuti one koji imaju sličnih problema - rekao je Simon Oliveira.
Beckham (34) ima blaži oblik astme, kao, primjerice, Frank Lampard i drugi vrhunski sportaši. Mnogi smatraju da je pogriješio i bio sebičan skrivajući astmu pred svijetom. Mogao je učiniti mnogo kao “veleposlanik” te bolesti. Zamislite samo koliko je novca mogao prikupiti za istraživanje astme, kakvu bi sjajnu poruku poslao tisućama djece s tom bolešću... Umjesto toga skrivao je astmu misleći valjda da šteti njegovu imidžu

Idi na 24sata

Komentari 3

  • YUSSUF 77 24.11.2009.

    Po meni jedan od najzahvalnijih sportaša svih vremena.Čovijek je odličan nogometaš s najboljim centaršutom na svijetu uključujući i izvaođač slobodnih udaraca.Bivši kapetan Engleske ,odaziva se na svaki poziv repke iako ni sam nezna kad je zadnji puta igrao(njemu je to čast),a ne kao neki nasi jeb.vjetri.Nije ni umisljen kolko bi mogao biti jel čovijek je stvarno faca.Uostalom jedini je stao u obranu našega DUDUA kad su ga svi napadali.

  • lautas 24.11.2009.

    ne kontam ,sta je sad tu vazno?

  • Mercer 24.11.2009.

    Pa čovijek je to skrivao jer se bojao da ce to na neki način narušiti njegov imiđ, što onda ako nije htio priznati to je njegova stvar, i ovako je predobar kao igrač i kao osoba, a da ne govorim o njegovim čudesnim izvedbama na terenu :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare