To je to što me zanima!

Škrtel se igrao sa zdravljem: U Premiershipu je to zabranjeno!

Martin Škrtel izgubio je svijest nakon što ga je tajlandski nogometaš napucao loptom u glavu, ali je nastavio utakmicu i igrao još 45 minuta. Teško da je takav potez bio dobar za njegovo zdravlje
Vidi originalni članak

Smrznuli smo se u 28. minuti kad je udarac Songkrasine pogodio Škrtela u lice, komentirali su iz Slovačkoga nogometnog saveza dramatičan trenutak s utakmice protiv Tajlanda u Bangkoku.

Stopera Fenerbahčea lopta je nokautirala. Prvi mu je u pomoć došao suigrač Ondrej Duda i pokušao izvaditi jezik iz grla kako bi mu omogućio da diše, a ubrzo je stigla i liječnička ekipa.

NOKAUTIRALA GA LOPTA Škrtel izgubio svijest: Suigrači i liječnici uspjeli su ga spasiti...

Martin Škrtel (33) vratio je svijest nakon 30-ak sekundi pa potom - nastavio utakmicu?!

"Žao nam je što čujemo da je Martin nakratko izgubio svijest u utakmici Tajlanda i Slovačke. Igračevo stanje popravilo se i sada je dobro", priopćili su iz Fenera.

Da se Škrtelu takva ozljeda u Engleskoj, gdje je osam godina i igrao za Liverpool, ne bi smio igrati.

Pravila Premiershipa, naime, kažu da kod ozljeda glave igrač mora napustiti travnjak i da ga liječnik treba pregledati prije nego mu dozvoli povratak na teren. Utvrdi li da je izgubio svijest, neće mu to dozvoliti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • fredi111 26.03.2018.

    Koji mozak, pa gram mozga nema a ni njegovi ljecnicki tim koji mu je dozvolio da nastavi igrat poslje nokauta

  • Dennyy 26.03.2018.

    A kada sam to tvrdio da su ljijecnicima koji su dali dozvolu Gomis prije nekih mjesec dana kada je pao u nesvijest i odigrao cijelu tekmu nakon toga, treba dati momentali otkaz, onda su neki skocili ovdje na mene.. a evo i pravila u Englskoj koje nalaze da igrac koji izgubi svijest, ne smije nastavaiti tekmu.. pa nisu bez razloga donjeli to pravilo.. bez obzira sto Turska liga ne nalaze to pravilo, trebali su po savijesti postupiti i staviti zdravlje igraca i njegov zivot u prvi plan

  • Aaaaaaaaaa_1 26.03.2018.

    Čovječe ne igraj se sa životom

Komentiraj...
Vidi sve komentare