To je to što me zanima!

Skube: S navijačima možemo do iznenađenja protiv Hrvata

Hrvati imaju odličnu reprezentaciju, no mi moramo pokušati iskoristiti to što se slabije vraćaju u obranu, otkrio je recept za pobjedu srednji vanjski Slovenije...
Vidi originalni članak

Slovenci je najavljuju kao utakmicu svih utakmica. Sudar s Hrvatskom njihovim je rukometašima uvijek 'crvena krpa' i posebno se 'nabriju' upravo na Balića i društvo. Bit će tako i danas iako priznaju da Hrvatska ima kvalitetniju reprezentaciju.

- Hrvati imaju odličnu reprezentaciju, no mi moramo pokušati iskoristiti to što se slabije vraćaju u obranu. S agresivnošću i brzinom im moramo zabiti puno golova, to je put prema našoj pobjedi - otkrio je recept za pobjedu slovenski organizator igre Sebastian Skube.

Naši sjeverni susjedi žalili su se na nedostatak sreće protiv Norveške, a s druge strane, pak, vjeruju kako je Hrvatska sretno pobijedila Island.

- Da, ali to je posljedica njihovog rejtinga u svijetu rukometa. Imaju velik broj svjetski poznatih igrača, a mi smo novi u tom svijetu i nemamo puno poznatih igrača. To se i u podsvijesti uvuče u glavu sudaca koji nama ne sude neke stvari, a Hrvatima bi iste stvari vjerojatno dosudili. Njima stoga sve ide po planu, a nama ipak ne - uvjeren je Skube da su ih suci i sreća koštali poraza od Norveške u prvom kolu.

Upravo poraz od Norveške teško im je pao, a Skube je potvrdio da je moral nakon te utakmice ipak malo pao. No, za razliku od Hrvatske, Slovenci imaju veliku potporu na tribinama.

- Zbog njih se u Srbiji osjećamo kao doma. S njima smo puno jači i lako možemo doći do iznenađenja protiv Hrvatske - zaključio je Skube za Siol.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • aragon 18.01.2012.

    pa slovecni igraju na domacem terenu

  • đony 18.01.2012.

    aaaaaaaaa kad čitam o sreći i sucima dođe mi zlo pa hrvatska kao prvo jako malo ima sreće u sportu a suđenje je suvišno komentirat sjetite se samo finala protiv švaba ali tad smo bili bolji i nisu ni suci mogli pomoć. zato janezi čkomite danas dobivate po piksi

  • DavidJurišić 18.01.2012.

    hahaha oni misle da ce nas pobjediti hahahahhhah -.- pa pobjedit cemo ih 8 razlike :D jadni su ti slovenci

Komentiraj...
Vidi sve komentare