To je to što me zanima!

Skupa pobjeda Uniteda: Ozljede napale srednji red

Pobjeda Manchester Uniteda u Ligi prvaka skupo je plaćena. Na početku utakmice teško je ozlijeđen Paul Scholes, a kasnije i Wayne Rooney
Vidi originalni članak

U 16. minuti prvog poluvremena protiv Aalborga u Ligi prvaka nakon sudara s danskim nogometašem Augustinussenom ozlijedio se Paul Scholes (33). Veteran se odmah primio za koljeno, a da je riječ o težoj ozljedi, potvrdio je i Alex Ferguson.
- Scholes je ozlijedio ligamente koljena, no nije sigurno koliko je ozbiljna ozljeda. Sve ćemo znati za 24 sata, nakon podrobnije liječničke analize. No vjerojatno je riječ o težoj ozljedi koja bi ga izvan terena mogla ostaviti i do dva mjeseca - rekao je legendarni trener s Old Trafforda.
To na žalost nije bio kraj lošim vijestima za Crvene vragove. Hladna večer u Danskoj bila je bolna i za engleskog reprezentativca Waynea Rooneya.
- Wayne je osjetio jaku bol u gležnju i možemo se samo nadati da nisu oštećeni ligamenti. U sljedećoj ligaškoj utakmici protiv Blackburna u subotu vjerojatno neće nastupiti, a ako se radi o ligamentima neće ga biti dulje vrijeme - tuguje Alex. Ta ozljeda mogla bi značiti i nenastupanje Rooneya u sljedeće dvije utakmice za reprezentaciju sredinom mjeseca. Nove dvije ozljede zabrinut će čelništvo prvaka Europe jer probleme s ozljedama imaju još dva njihova vezna igrača - Hargreaves i Carrick.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cedo 02.10.2008.

    ma dmitar je kralj

  • apocalypsa 01.10.2008.

    a čovječe,baš ih prati peh s tim ozljedama..i bravo za Berbatova

Komentiraj...
Vidi sve komentare