To je to što me zanima!

Skupa pogreška: Pa ovo je sramota kako smo izgubili

Dinamo je u Solunu bio bolja momčad, no PAOK je pobijedio 1-0. Vaha Halilhodžić je ljut na igrače jer se nisu pridržavali dogovora prije utakmice
Vidi originalni članak

Strašno sam razočaran, uopće ne znam što bih rekao, možda je najbolje da šutim... - utučen je bio Vaha. Miješali su se u njemu bijes i tuga. Nakon devet utakmica bez poraza Vaha je pokleknuo.
- Jako sam ljutit, sramotan je način na koji smo izgubili, za mene je to neobjašnjivo. Protivnik nam nije pucao prema golu, a uspio je zabiti. Kad smo imali loptu nismo htjeli igrati, treba se pitati zašto. Imali smo šansu da pobjedom gotovo sve riješimo, ali zakazali su mi najiskusniji i najbolji igrači - rekao je Vahid Halilhodžić nakon utakmice. Ono što ga posebno boli je primljeni gol iz prekida na što je posebno upozoravao, crtao igračima po ploči poput Chagalla.
- Nisam siguran da je uopće bio faul. Valjda je sada u modi da igrači plaču i traže faulove na svaki kontakt. Plakanjem su izborili taj faul iz kojeg su nam zabili gol - požalio se Vaha.
Odmah nakon utakmice najavio je trener Dinama analizu poraza u Solunu.
- Štošta mi je neobjašnjivo, odmah po dolasku u Zagreb moram sjesti s igračima, porazgovarati, vidjeti što se to dogodilo. Izgubiti utakmicu koju morate dobiti... To mi nikako ne ide u glavu. Ovdje smo morali dobiti. Strašno sam ljutit, zaista strašno - zaključio je Vaha koji nikada nije bio toliko razočaran.
Još se jednom Vaha osvrnuo na primljeni gol. Vladimir Ivić ostao je sam na drugoj stativi i neometano je zabio gol. Kapetan Igor Bišćan potpuno je zaboravio na njega.
- Pa da li je netko vidio ijednu Paokovu šansu. Znao sam da imaju dobre pucače i upozoravao sam na prekide, crtao...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • -zZzbuNJeEeNi_ToNy- 01.10.2010.

    ivan napast vrati se preko granice...sramotis Hrvate ovim pravoslavnim izjavama....Ajmo dinamo,nema predaje...

  • ivan napast 01.10.2010.

    ma da bili ste bolji zato ste i pobjedili hahahaha... naprijed paok

  • user_34983 01.10.2010.

    žao mi je što je dinamo izgubio iako sam navijač hajduka. u europi navijam za naše klubove i točka. al nemogu se oteti dojmu kako se od trenera dinama pravila zvijezda nakon 2 utakmice. sinoć je taj isti trener izgubio od gore momčadi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare