To je to što me zanima!

Skupi Real kreće po trofej: Znamo da moramo osvojiti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Finale Lige prvaka ove će se sezone odigrati na Santiago Bernabeuu. A madridski Real do njega mora doći, u njemu mora slaviti. Kreću iz Züricha
Vidi originalni članak

Doba prilagodbe i uigravanja danas i službeno završava. Florentino Perez nije potrošio 250 milijuna eura da bi za nekoliko sezona njegov Real napokon preskočio Barcelonu i stigao na krov Europe. Bez obzira na to što imaju Messija, Ibrahimovića, Iniestu..., što su vjerojatno najbolja momčad koja je ikad igrala nogomet, alibija - nema.
“Galacticosi” moraju osvojiti sve, moraju stići do svog Santiago Bernabeua i, ako je ikako moguće, u velikom finalu srušiti baš Barcu.
- Svjesni smo gdje smo došli i zbog čega smo dovedeni ovdje - rekao je Kaku00E1, a Cristiano Ronaldo je samo potvrdno kimnuo glavom.
Golem je pritisak već u Madridu, ali Kaka i Ronaldo oduvijek su se s njim znali nositi. Jedino trener Pellegrini zasad malo “pliva”. U posljednjem je prvenstvenom dvoboju Cristiana Ronalda držao na klupi do 67. minute, a ta politika kod Pereza ne prolazi. Jer ako je Portugalac na klupi, manje je i novca u klupskoj blagajni od prodaje dresova, suvenira i svega s njegovim “likom”.
Takva mu ekshibicija večeras u Zürichu neće pasti na um, od prve sekunde na put prema naslovu europskog prvaka kreće sa svim najboljim što ima.
- Da, znamo da moramo osvojiti Ligu prvaka, ova momčad mora ići na titulu svakog natjecanja u kojem nastupa. A mi, vjerujem, imamo kvalitetu za to - tko zna koji put rekao je 94 milijuna eura vrijedni Ronaldo, na čija će leđa pasti većina tereta Realovih ovosezonskih ambicija.
Prošlo je vrijeme Reala, od večeras ponovno kreću “galacticosi”. Barem tako želi Perez.

'OVA MOMČAD IMA SRCE, DROGBA NIJE BITAN'
Otkad je stigao u London, euforija ne prestaje. Igrači poručuju da ih se Europa čuva, da imaju trenera koji zna kako ih odvesti na vrh Europe, a Ancelotti uzvraća:
- Imam sve odreda vrhunske igrače, ali što je još bitnije, imam vrhunsku momčad. Ovi momci imaju srce, a to je najvažnije.
A zbog tog srca, kaže, u stanju su večeras protiv Porta i zamijeniti nezamjenjivog Didiera Drogbu, koji odrađuje suspenziju što ju je zaradio u dvoboju s Barcom.
- Moramo se pomiriti da nemamo Didiera, a vjerujte da je njemu još teže što nam neće moći pomoći. Ali kao što sam rekao, ovi momci imaju srce, a tad je čak i Drogbin izostanak nebitan.
Prije dvije godine igrali su finale, prošle ispali u polufinalu, ove je samo vrh Europe uspjeh. S Ancelottijem su, tvrde, vrlo blizu.

JUVENTUS BEZ DIEGA NA BORDEAUX
Na žalost, nakon detaljnih pregleda utvrdili smo da Diego neće biti spreman za utakmicu Lige prvaka protiv Bordeauxa, objavili su liječnici Juventusa. Brazilski veznjak pauzirat će najmanje jedan tjedan.

U DEBIJU STREPI OD OTKAZA
Milanov trener Leonardo večeras će u Marseilleu imat trenerski debi u Ligi prvaka. No zbog katastrofalna početka sezone čelnici kluba već razmišljaju o novom treneru. Tako bi nakon debija mogao ostati bez posla.

VAN GAAL NE VJERUJE HRVATIMA
Nizozemski strateg na klupi Bayerna Louis van Gaal u današnju utakmicu protiv Maccabija krenut će s tri špice, ali ni u toj formaciji navodno nema mjesta Ivici Oliću. Kao ni Danijelu Pranjiću na boku.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • gogo ZU 15.09.2009.

    sve će se vidit na terenu..nemogu uvijek favoriti pobjeđivat i barci i realu dođe loš dan a to je dovoljno.alessandro malo se raspitaj ili otvori oči i ako se kužiš u nogomet iz aviona se vidi tko je najbolji igrač...trenutno bar to je messi a sad kaka,ronaldo,torres i ostali se moraju ponovo dokazat!

  • peguy7 15.09.2009.

    ..samo da se neforsira finala od strane sudaca..barca-rela...kao prosle god..barca-man..

  • bosnia_80 15.09.2009.

    real ko real, (kralj ko kralj) uzet će KRUNU po deseti put :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare