To je to što me zanima!

Slatke brige Tanca: Ne znam koga izostaviti s puta za Poljud

Situacija je sad dobra, jer bez obzira na sve svi igrači su spremni i na Poljud svakako idemo po pobjedu, rekao je Branko Ivanković na pretposljednjem treningu
Vidi originalni članak

Situacija mi je idealna uoči subotnjeg gostovanja na Poljudu. Svi igrači su spremni. Ne da imam problem koga ću staviti u prvih 11, nego ne znam koga ću izostaviti iz 18, rekao je Branko Ivanković, trener Dinama.

Zadovoljni Ivanković na kraju pretposljednjeg treninga je rekao: 

‘Dečki, hvala lijepo’. 

Iako je zbog mnogo igrača u reprezentaciji rekao da u Dinamo dolazi u teškoj situaciji, očito je u međuvremenu promijenio mišljenje.

- Situacija je sad dobra, jer bez obzira na sve, svi igrači su spremni i na Poljud svakako idemo po pobjedu - rekao je Ivanković.

Halilović bi trebao dobiti više minuta nego kod Jurčića.

- Alen se razvija i trebamo ga što prije dovesti u stanje da odigra 90 minuta. Kažu da je pročitan, možda i je, no pitanje je može li ga se zadržati - kaže Ivanković.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Zagreb One And Only 14.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • eror666 13.09.2013.

    obožavam ovakve trenutke prije derbija kad su svi pametni, pogotovo ova prepucavanja. :)

  • lukavica 13.09.2013.

    opet ste nabrijani i raspjevani kao protiv Austrie a na kraju pokisli misevi

Komentiraj...
Vidi sve komentare