To je to što me zanima!

Hvale Niku, a ništa se neće promijeniti: Slavio psovkama...

Niko Kranjčar ne vjeruje kako će se nešto bitno promijeniti u njegovu statusu kod Harryja Redknappa. Ako ništa drugo, u srijedu će opet igrati. Za reprezentaciju...
Vidi originalni članak

 Niko Kranjčar još jedanput je pokazao klasu, čak je i “ozloglašeni” Redknapp skočio s klupe i oduševljeno zapljeskao.

- Divim se tom dečku, nikad se ne predaje - pohvalio je trener Kranjčara, koji ne bi morao ni razmišljati o predaji da ga baš Redknapp nije prikovao za klupu.

- Lijepo je zabiti gol, ali ne vjerujem da će se nakon njega išta promijeniti - realno kaže Niko.

Frustracije su jedina konstanta u njegovu nogometnom životu ove sezone, zato je i proslavu gola začinio psovkama. Izbacio je sav bijes i ljutnju iz sebe, nije mu lako. Trenira, ne igra, trenira. I tako stalno. A kad zaigra, uglavnom u dresu reprezentacije, odmah zablista. Ali uzalud...

- Uskoro ću postati otac, to mi je ipak važnije od statusa u klubu - logično rezonira Niko.

Redknapp je nakon utakmice sipao komplimente na njegov račun, govorio o “Nikinoj čaroliji, fantastičnom golu fantastičnog igrača”, ali ove sezone najčešće se na komplimentima i zaustavlja. Negdje usput zastane i dovede Pienaara iz Evertona, samo solidnog igrača koji igra na Nikinoj poziciji. A to je poruka.

- Nakon što se Rafael Van der Vaart ozlijedio, uveo je Pienaara. Mene se sjetio tek kad je Bolton izjednačio - kaže Kranjčar.

Ako ništa drugo, u srijedu će opet igrati. Za reprezentaciju.

Prvi gol zabio u 11. nastupu

Samo dvaput je Niko ove sezone počeo utakmicu, samo jedanput je svih 90 minuta bio na terenu...

Young Boys 45 min., Young Boys 9 min., Wigan45 min., WBA 58 min., Arsenal 24 min., Werder 9 min., Twente 87 min., Everton 32 min., Newcastle 7 min., Charlton 90 min.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mariokempes 07.02.2011.

    niko otiđi iz tottenhama prekvalitetan si da bi sjedio na klupi

  • braanee 07.02.2011.

    ej majstore becke skole, ma ebes klub, igraj za repku i pomognijoj da postanemo prvaci, tad kad ti cijena skokne ti dodji u nk zagreb i vikni NECES RAZBOJNICE :) odgajaj djete, a mnogima s vec dokazao kakav si igrac i covjek, svako dobro tebi i tvojima, tata ti je car, zagrebov sam navijac i zagreb je uzeo prvenstvo s njim :) crno gorci umalo dobili englezice, to sto tata pije, ma popio bi i ja s njim da ga sretnem :)

  • Kurčubić 07.02.2011.

    Neznam kaj bi trebalo bit da Niko konstantno igra u Tottenhamu. Valjda je trebao zabit 5 golova u 15 min. pa da se ovaj majmun premisli o njegovom statusu. U nekom drugom klubu u tom rangu kao Tottenham bi bio nezamjenjiv. Stvarno žalosno

Komentiraj...
Vidi sve komentare